Uitbreidingen Two Worlds 2 aangekondigd voor pc en last-gen consoles

De eerste Two Worlds kon vanwege de lage productiewaarde op weinig liefde rekenen, maar Two Worlds 2 staat bekend als een (kleine) RPG-klassieker. Fans van die game zullen dan ook verheugd zijn te horen dat het spel voorzien wordt van nieuwe content in de vorm van Call of the Tenebrae.

Two Worlds 2: Call of the Tenebrae verschijnt volgens het officiële persbericht van uitgever TopWare op 25 mei aanstaande voor de pc, maar op de officiële website van de game wordt ook gezegd dat de expansion naar de Xbox 360 en PlayStation 3 komt. Er worden nieuwe locaties, vijanden, wapens en achievements toegevoegd, en uiteraard zijn ook de graphics opgepoetst. Call of the Tenebrae moet ruim tien uur aan nieuwe gameplay toevoegen aan Two Worlds 2. Daarnaast is er nóg een nieuw DLC-pakket aangekondigd: Shattered Embrace.

Two Worlds 2: Call of the Tenebrae verschijnt in (bijna) alle denkbare pc-formaten: Windows, Linux, Mac en zelfs SteamOS. Bezitters van de originele Two Worlds 2 kunnen Call of the Tenebrae kopen voor 9,99 dollar. Als je de game nog niet hebt, kun je een standalone-versie kopen voor 14,99 dollar. Prijzen in euro’s zijn nog niet bekendgemaakt, maar vermoedelijk zijn die gelijk aan de dollarprijzen.

  1.   
    ericjager's avatar

    Dit bericht is niet juist. Call of the Tenebrae is een DLC voor Two Worlds 2, gebaseerd op een nieuwe engine. Later komt inderdaad nog een extra DLC uit.
    Het spel verschijnt later dit jaar ook voor de PS3 en Xbox 360.

  2.   
    MikeGevers's avatar

    ericjager schreef, "Dit bericht is niet juist. Call of the Tenebrae is een DLC voor Two Worlds 2, gebaseerd op een nieuwe engine. Later komt inderdaad nog een extra DLC uit.
    Het spel verschijnt later dit jaar ook voor de PS3 en Xbox 360."

    Excuses! Ik baseerde het nieuwsbericht op het behoorlijk warrige persbericht op Facebook, waardoor er inderdaad wat foutjes in zijn geslopen. Het zou nu gecorrigeerd moeten zijn 🙂