Warhammer 40.000: Dawn of War 3 krijgt later deze maand een open beta

Ondanks dat Warhammer 40.000: Dawn of War 3 al eind deze maand verschijnt, krijgt de game alsnog een open beta. Van vrijdag 21 april 19:00 uur tot en met maandag 24 april 19:00 uur is de beta te spelen en je kunt met de drie facties aan de slag: Eldar, Ork en Space Marines. Ook is er een selectie aan Heroes beschikbaar.

Mocht je deelnemen aan de open beta, dan mag je eveneens de Masters of War-skins proberen, die gratis zijn als je de game van een pre-order voorziet: The Dark Queen-skin voor Lady Solaria (Imperial Knight), de Ghost Seer-skin voor Farseer Taldeer (Wraithknight) en de Big Kustom-skin voor Beauty (Morkanaut).

Je kunt je op de officiële Dawn of War website registreren om de open de beta te kunnen spelen. Warhammer 40.000: Dawn of War 3 verschijnt op 27 april voor pc.

  1.   
    Neolite's avatar

    Daar heb ik mij uiteraard voor opgegeven. Wil deze game even goed testen voordat ik tot aanschaf over ga. Deeltje 2 was toch teleurstellend.

  2.   
    Mjolnir's avatar

    Neolite schreef, "Daar heb ik mij uiteraard voor opgegeven. Wil deze game even goed testen voordat ik tot aanschaf over ga. Deeltje 2 was toch teleurstellend."

    Kan jij mij uitleggen waarom deel 1 beter was? Ik heb “slechts” deel 2 gespeeld en was daar wel goed weg van, als zodanig heb ik mij ook voor de beta opgegeven, maar heb nog wat tijd te doden, tot het moment daar is.