Auteur : Mike Gevers maandag 17 april 2017 om 14:31:06

Watch Dogs 2 krijgt gratis nieuwe multiplayer-content

Bron: PC Gamer
Vandaag verschijnt patch 1.13 voor Watch Dogs 2, die onder andere nieuwe content toevoegt voor de multiplayer van het spel. De belangrijkste toevoeging is een nieuwe modus: Showd0wn.

In deze modus speel je twee tegen twee en zijn er drie verschillende objectives: Steal the HDD, Doom-load (King of the Hill) en Erase/Protect the Servers. Je kunt Showd0wn-potjes spelen met een vriend of door middel van willekeurige matchmaking. Volgens Ubisoft is Showd0wn een serie uitdagingen voor de endgame.

Als je liever races houdt, is er ook voor jou goed nieuws: de multiplayer wordt ook voorzien van drone-, motocross- en eKart-races. Daarbij zijn er ook leaderboards en "season rewards" voor spelers met de beste prestaties. Wat die beloningen precies inhouden, is nog niet bekendgemaakt.

Ook de singleplayer krijgt een nieuwe component: gepantserde Loot Trucks. Die kun je hacken en vervolgens moet je ze verdedigen tegen agenten die worden opgeroepen. Het is niet eenvoudig om deze vrachtwagens te beroven, maar je krijgt er wl een flinke beloning voor terug in geld en volgers.

Ten slotte worden er nog dertien kledingstukken en een paintball-geweer toegevoegd. Die laatste vermindert het zicht van je tegenstander in de multiplayer.

Wanneer de patch live gaat, is niet precies bekendgemaakt. Wel weten we dat hij vandaag moet verschijnen.
Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
GN Kalender: April 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie