Alles vrijspelen in Overwatch Anniversary-evenement kost ruim 50.000 credits

Het Overwatch Anniversary-evenement introduceert een hoop nieuwe content. Wil je dat allemaal vrijspelen, dan zul je flink moeten sparen. Reddit-gebruiker Desks_up rekende uit dat je voor 56.475 aan loot boxes moet kopen om alle 108 skins, sprays, uitspraken en emotes vrij te spelen.

Enkele Overwatch-spelers die level 600 gepasseerd zijn en nog nooit credits hebben uitgegeven, gaven aan dat ze inmiddels pas 60.000 credits verzameld hebben. Het Anniversary-evenement is dan ook veruit het duurste evenement. Op een verre tweede plaats vinden we Year of the Rooster, waarbij je 37.050 credits moest betalen om alles vrij te spelen.

Gelukkig is Blizzard redelijk vrijgevig met gratis loot boxes, dus dat scheelt een hoop. En heb je echt geen zin om te sparen, maar wil je toch alle content? Dan kun je altijd nog echt geld ophoesten.

  1.   
    Tom's avatar

    Ik hoef lang niet alles te hebben, maar ben inmiddels wel gestart doosjes te verzamelen voor een kleine video. Zit al aan de tien, dus wellicht dat ditmaal de video niet per se helemaal aan het eind van het evenement pas gemaakt hoeft te worden.

  2.   
    someone else's avatar

    Ik hoop vooral op zenyatta’s dance en zarya’s skin

  3.   
    Kroelbeertje's avatar

    Tom schreef, "Ik hoef lang niet alles te hebben, maar ben inmiddels wel gestart doosjes te verzamelen voor een kleine video. Zit al aan de tien, dus wellicht dat ditmaal de video niet per se helemaal aan het eind van het evenement pas gemaakt hoeft te worden. "

    Van alleen maar comp? Jesus!

  4.   
    MikeGevers's avatar

    Ik vind het oprecht interessant dat Overwatch-spelers hier geen ophef over maken, terwijl in het geval van For Honor het hele internet op zijn achterste poten ging.

  5.   
    Mattiees's avatar

    veel mensen hebben het al opgegeven in deze game om alles te verzamelen en sparen veel meer de heroes die ze ook daadwerkelijk spelen. Echter is er best wel wat ophef over dit event simpelweg omdat er aantal spullen zijn toegevoegd die meer aanvoelen als een toevoeging aan de gewone collectie. Hopelijk dat ze de dance-emotes gewoon toevoegen zodat niet iedereen die hoeft te kopen in dit event en daadwerkelijk voor de skins kan gaan.