Auteur : Leon Stougie vrijdag 19 mei 2017 om 10:09:48

Breakpoint onthult met Tennis World Tour de spirituele opvolger van Top Spin 4

Bron: Big Ben
Waar we in het verleden met onder meer Top Spin en Virtua Tennis de nodige tennisgames zagen verschijnen, blijft het de laatste jaren opvallend stil in dit subgenre. Van beide series verscheen de laatste editie in 2011 en sindsdien hebben ook weinig andere ontwikkelaars het aangedurfd om een tennisgame te maken. Daar komt nu verandering in, want de nieuwe ontwikkelaar Breakpoint heeft in samenwerking met uitgever Bigben Tennis World Tour onthuld.

Hoewel het hier om een nieuwe studio gaat, bestaat Breakpoint uit diverse ontwikkelaars die in het verleden hebben meegewerkt aan de Top Spin-games. Niet voor niets noemt de studio Tennis World Tour dan ook de spirituele opvolger op Top Spin 4. Breakpoint laat weten dat Tennis World Tour meer dan dertig speelbare tennissers zal bevatten, waaronder toppers als Roger Federer, Gaël Monfils, Angelique Kerber en Garbiņe Muguruza. Daarnaast laat de studio weten dat we behoorlijk wat diepgang mogen verwachten van Tennis World Tour:

[The] desire to provide a faithful tennis simulation translates into demanding gameplay during rally, a wide range of playing styles and a strategic preparation that influences the course of each match.

Tennis World Tour moet in 2018 verschijnen voor 'consoles en pc'. Om welke consoles het precies gaat, is niet gespecificeerd. Hoewel een release voor PlayStation 4 en Xbox One voor de hand lijkt te liggen, is het dus met name de vraag of we Tennis World Tour ook op Nintendo's Switch kunnen verwachten. Breakpoint laat weten dat men tijdens de Gamescom van dit jaar meer informatie over Tennis World Tour zal onthullen.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Jacco538 op vrijdag 19 mei, 2017 om 23:21:49 quote

Prince of Persia

117 posts
Ben benieuwd. Ben groot sport fan. Maar een game als tour de france, is bv kwa tactiek sterk. Maar in uitvoering minder. Dus ben benieuwd hoe ze dit aanpakken.
via iPhone
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie