Auteur : Tom Kauwenberg vrijdag 19 mei 2017 om 00:56:47

Bungie en Razer werken samen aan unieke Destiny 2 game-gear

Nu de gameplay van Destiny 2 dan eindelijk onthuld is Ún honderd procent zeker is geworden dat de shooter ditmaal ook richting pc komt, gaat ontwikkelaar Bungie dan ook echt helemaal over. De handen worden ineengeslagen met die van Razer, zodat beide partijen met unieke Destiny 2 gethematiseerde randapparatuur op de proppen kunnen komen.

Voor Razer is het uitdossen van de bekende catalogus in de stijl van een game niks nieuws. Recentelijk zagen we eenzelfde marketingstrategie voor Overwatch en daarvoor nog Call of Duty: Black Ops 3. In samenwerking met de uitgevende partij produceert Razer in zulke gevallen dan toetsenborden, muizen en meer met de accenten en bijbehorende prenten van de game in kwestie. Zo dos je een hele set-up pas echt op in de stijl van je favoriete game.


In het geval van Destiny 2 zal Razer uitrollen met unieke versies van de DeathAdder Elite muis, het 'hybride' Ornata Chroma toetsenbord, de ManO'War Tournament Edition koptelefoon en zelfs de Goliathus Speed muismat. Toevallig een reeks producten die wij op GamersNET vrij positief wisten te ontvangen, vooral op het gebied van prijs-kwaliteit.

Hoe het precieze ontwerp van de Destiny 2 randapparaten zal ogen, dat blijft nog even in het ongewisse. Wel verzekert Razer dat de computerproducten in september in de winkels moeten liggen, zo rond de launchperiode van Destiny 2 zelf.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Neolite op vrijdag 19 mei, 2017 om 10:05:31 quote

Moderator

6451 posts
Waarom zou je randapparatuur kopen in een thema wat beperkt houdbaar is? Als je de gewone versie koopt heb je een tijdloos product wat zijn waarde behoudt.
Gepost door Tom op vrijdag 19 mei, 2017 om 10:11:49 quote

Eindredacteur

12906 posts
Met Destiny zou ik het niet weten, maar games als Overwatch en WoW hebben zichzelf inmiddels wel als langer 'houdbaar' bewezen voor dat soort peripherals. Ik geloof dat de Overwatch DeathAdder bijvoorbeeld nog steeds aardig in trek is. Blijft ook wel een mooi ding als je daadwerkelijk iets met de game hebt.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie