Auteur : Peter Bouwman maandag 15 mei 2017 om 13:34:57

Minecraft Switch draait maximaal 720p, maar dat ligt niet aan de hardware

Vorige week verscheen de Switch-versie van Minecraft, een absolute noodzaak voor veel gamers, al waren die misschien ietwat teleurgesteld over de resolutie van de game. Minecraft Switch gaat namelijk niet hoger dan een 720p resolutie. Microsoft (eigenaar van Minecraft) heeft gereageerd en gezegd dat de lage resolutie niet het gevolg is van de hardware van de Switch.

"Minecraft’s 720p docked/undocked resolution isn’t a question of system power, but stems from issues currently experienced shifting from one resolution to the other when docking/undocking."

Hoewel Microsoft nog niet heeft bevestigd dat er wordt gezocht naar een oplossing, zou dat in theorie dus wel kunnen. Een dockbaar systeem is nieuwe voor de game-industrie en het is dus logisch dat ontwikkelaars daar nog aan moeten wennen. Gelukkig is Minecraft van zichzelf al niet een hele mooie game.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Neolite op dinsdag 16 mei, 2017 om 10:56:16 quote

Moderator

6444 posts
Niet verbazingwekkend dat een dergelijke overgang van resolutie voor problemen zorgt. Wel is het raar dat Nintendo hier geen standaard oplossing voor heeft waar ontwikkelaars gebruik van kunnen maken om bestaande games die geport worden naar de Switch hier vanaf te helpen.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
GN Kalender: April 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie