Overwatch kondigt Game of the Year Edition en gratis speelweekend aan

Omdat Overwatch op 24 mei jarig is, pakt Blizzard groots uit. Om te vieren dat het spel bijna een jaar bestaat, wordt er van 26 tot 29 mei een gratis speelweekend georganiseerd. Tijdens dit weekend worden alle bestaande heroes en maps beschikbaar gesteld. Ook is het mogelijk om te levellen, Loot Boxes te verdienen en verschillende customizations te bemachtigen. Als nieuwe spelers na het evenement besluiten de volledige game aan te schaffen, blijven alle vrijgespeelde elementen bewaard.


Daarnaast verschijnt binnenkort ook Overwatch: Game of the Year Edition. Naast de game bevat deze versie in-game goodies voor verschillende Blizzard-games:

Overwatch – 10 Bonus Loot Boxes: In deze Boxes zijn random items te vinden om je heroes te personaliseren. Dit kunnen onder andere skins, emotes, overwinningsposes, extra gesproken regels, sprays en highlight intros en credits zijn.
Overwatch – Hero Skins: Met onder andere Blackwatch Reyers, Strike-Commander Morrison, Overgrown Bastion, Security Chief Pharah en Slipstream Tracer.
Heroes of the Storm – Tracer Hero: Storm de Nexus binnen en verras je vijanden.
World of Warcraft – Baby Winston Pet: Dit schattige en intellectuele diertje zal aan je zijde staan als je je weg door Azeroth moet vechten.
Diablo III – Mercy’s Wings: Versla demonische krachten in de High Heavens en Burning Hells met deze speciale vleugels.
StarCraft II – In-game Portraits: Ontvang portretten van Tracer, Reaper, Pharah, Winston, Bastion en Soldier.
Hearthstone – Card Back: Bevat een gethematiseerd Overwatch Card Back.

Overwatch: Game of the Year Edition verschijnt op 23 mei (alleen digitaal) voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

  1.   
    Pim Huberts's avatar

    Heb zelf een ps4 en ik vind de gratis weekenden fantastisch om te spelen alleen merk ik wel dat dit echt een game is die je op pc hoort te spelen. Daarom ga ik overwatch waarschijnlijk niet snel halen maar het gratis weekend ga ik zeker spelen, gelukkig is dit weekend na mijn examens hoef ik me ook niet druk te maken dat ik moet leren!

  2.   
    Kenneloth's avatar

    Oke. Gewoon de normale uitvoering met 10 loot boxes…