Singleplayer Call of Duty: WWII laat je niet als Centralen spelen

In vroege concept art van Call of Duty: WWII zagen we een officier die veel weghad van een Duitse strijdkracht. Hierdoor ontstond het vermoeden dat je in de singleplayer ook met de Centrale landen zal kunnen spelen, maar Sledgehammer-oprichter Michael Condrey heeft dit gerucht nu ontkracht.

Via Twitter gaf Condrey aan dat je in de singleplayer enkel kunt spelen met de Geallieerden. Natuurlijk maken de Centrale mogendheden wel hun opwachting, maar zij zullen hoofdzakelijk dienen als kanonnenvoer:

You’ll fight and follow the Allied cause. The Axis power is a ferocious enemy. But no, you won’t play as Axis in campaign.
Eerder deze week gaf Condrey ook al aan dat Call of Duty: WWII geen oneindige sprint zal bevatten. Meer informatie over de game wordt verwacht op de E3.

  1.   
    420blazeit's avatar

    Jammer, zou wel een enorm originele setting zijn. Operatie Barbarossa, in de winter tegen de Russen vechten.. Zal wel teveel ophef over komen om die stap te zetten. Ik ben benieuwd hoelang het nog duurt voordat je het gewoon historisch neutraal kunt bekijken. Door de hele geschiedenis zijn er oorlogen geweest zoals deze (minder bloedig dat wel), games over Napoleon zijn geen probleem terwijl die net zo aggresief was als de Duitsers. Misschien moeten er een paar generaties overheen gaan.

  2.   
    Jigneo's avatar

    Toch wel jammer dat geen enkele ontwikkelaar een game wil/durft te ontwikkelen over de centrale mogendheden…

  3.   
    3333/3333's avatar

    Jigneo schreef, "Toch wel jammer dat geen enkele ontwikkelaar een game wil/durft te ontwikkelen over de centrale mogendheden…
    "

    Red Orchestra 2 is de enige game die ik ken waar ook een Duitse campaign in zit. Sowieso een aanrader, nog steeds met afstand de leukste WW2 shooter wat mij betreft.

  4.   
    ronineter's avatar

    Alle Passagiers in een vliegveld kapot shieten is wel oke maar spelen als de moffen is teveel gevraagd. 🙄

  5.   
    PaNNa's avatar

    I have a feeling they gonna fuck up.. again..