Betatijden voor Destiny 2 bekendgemaakt

In september verschijnt Destiny 2 al, dus wordt het tijd voor een beta en Activision Blizzard heeft de beta-periode bekendgemaakt. De periode verschilt per platform – en dus voor welk platform je de shooter hebt gepre-orderd – en voor de pc is het nog onbekend wanneer de testversie van start gaat.


Als je Destiny 2 voor de PlayStation 4 pre-ordert, dan mag je op 18 juli met de beta aan de slag. De Xbox One-versie begint een dag later op 19 juli en voor de pc staat de beta gepland voor eind augustus. Hieronder zie je alle data en tijden voor de beta, die op console tot en met 23 juli loopt.
Destiny 2 beta – PS4 start times
  • Pre-order early access: 19:00 uur (Nederlandse tijd) – July 18
  • General access: 19:00 uur (Nederlandse tijd) – July 21

    Destiny 2 beta – Xbox One start times

  • Pre-order early access: 19:00 uur (Nederlandse tijd) – July 19
  • General access: 19:00 uur (Nederlandse tijd – July 21

    Destiny 2 beta – PC

  • Pre-order early access: ‘late August’ [TBC]
  • General access: ‘late August’ [TBC]
  • Bungie heeft verder de Destiny 2 beta-content onthuld en je mag aan de slag met de Homecoming-missie die op het reveal event is getoond, de Inverted Spire strike, diverse PvP-content en tot slot zijn in ieder geval de drie nieuwe subclasses beschikbaar: Arcstrider, Dawnblade en Sentinel.

    Destiny 2 verschijnt op 6 september voor PlayStation 4 en Xbox One en op 24 oktober voor pc.

    1.   
      Neolite's avatar

      Ik ben een beetje moe van al dat pc later uitbrengen gedonder…. Zorg gewoon dat de game tegelijkertijd op alle platformen in de winkel ligt en geef de pc “tijdens” het ontwikkelproces die speciale aandacht die het verdient als superieur platform.

    2.   
      BearsRidingTanks's avatar

      Is het niet omdat ze de game voor het einde van het fiscale jaar willen uitbrengen en niet een dramatische kut pc port te willen neerzetten ?

    3.   
      Neolite's avatar

      Het fiscale jaar van Activision-Blizzard loopt inderdaad tot 31 december. Dus dat de game op tijd ge-released moet worden voor dit einde snap ik wel, dat ze de console variant dus geen vertraging geven omdat men de pc-variant niet op tijd af heeft is logisch.

      Het is alleen nog steeds te gek voor woorden dat de pc-variant niet op tijd af is. Dit zie je aan het begin van het ontwikkelproces aankomen. Alles lijkt er dan ook op dat het een late-call is geweest van Activision-Blizzard en dat Bungie dit heeft moeten accepteren vanwege alle gunsten die ze tijdens het proces van Destiny 1 nodig zijn geweest, zoals uitstel en een verandering van het releaseproduct.

    4.   
      sjaak19832015's avatar

      Leuke game voor in de budgetbak misschien dan is die release datum ook een stuk minder boeiend. 😉

    5.   
      Neolite's avatar

      Wil je Destiny 2 echt gaan spelen zul je hem toch direct bij launch moeten aanschaffen. Destiny is nu juist het schoolvoorbeeld van niet kopen in de budgetbak want je haalt de achterstand nooit meer in.

    6.   
      Papachico's avatar

      Neolite schreef, "Wil je Destiny 2 echt gaan spelen zul je hem toch direct bij launch moeten aanschaffen. Destiny is nu juist het schoolvoorbeeld van niet kopen in de budgetbak want je haalt de achterstand nooit meer in."

      Achterstand haal je nooit meer in? 😆

      Je moet t zien als World of Warcraft. Speel een maandje en je hebt alles alweer ingehaald en dan kan je weer lekker maanden in een hoekje zitten omdat er geen kut te doen is dan wachten, totdat raids worden gereset zodat je weer een poging kan doen om je endgear loot meuk te krijgen.

    7.   
      Neolite's avatar

      Dan moet je wel echt een maand vol beuken met een team wat jou wilt meenemen. Je wordt vaak niet toegelaten tot de meeste raid-groepen als je een te laag level bent, om op dat niveau te komen moet je juist mee doen aan diezelfde raids.

    8.   
      Mark89NL's avatar

      Mooi we gaan zien

    9.   
      Beukaapje's avatar

      Had juist verwacht nu de game voor de pc insamenwerking met Blizzard uit zou gaan komen dat er voor het eerst eens geen vertraging zou zijn. Is wederom erg lame dat als je 2k+ uitgeeft voor een gameconsole je langer moet wachten dan de mensen die dit geld niet willen besteden.

      In ieder geval weer een reden om de game niet te pre-orderen en een mega minpunt voor Blizzard.

      Wordt tijd dat de game industrie eens op een fatsoenlijke wijze om leert te gaan met haar game publiek op de PC. Alle grote titels lopen wij op achter en dat moet gewoon eens afgelopen zijn.