Exclusieve PlayStation-content Destiny 2 komt een jaar later naar Xbox One en pc

Net zoals bij het origineel heeft Sony ook voor Destiny 2 een marketingdeal gesloten met Activision-Blizzard. Dit heeft als gevolg dat de PlayStation 4-versie van Destiny 2 over exclusieve content zal beschikken in de vorm van onder andere een Strike, een PvP-map en gear. Toch zal deze content niet voor eeuwig enkel op de PlayStation 4 beschikbaar zijn.

Luke Smith van Destiny-ontwikkelaar Bungie laat namelijk weten dat deze content slechts tijdelijk exclusief zal zijn. Ergens in 2018 moet de PlayStation-content dus ook in de Xbox One- en pc-versie van Destiny 2 opduiken.

Destiny 2 verschijnt op 6 september voor de PlayStation 4 en Xbox One. Pc-gamers zullen tot 24 oktober moeten wachten alvorens zij aan de slag kunnen met de game van Bungie.

  1.   
    Oldsk00ll's avatar

    Dat zeiden ze bij de eerste ook en ondertussen heeft de Xbox nog steeds niet alles.

  2.   
    GsA_Dragonheart's avatar

    4k 60 fps op pc. Ze mogen hun exclusieve content houden op ps4 8)

  3.   
    Bacotje's avatar

    Pc for the win!

  4.   
    Papachico's avatar

    “slechts tijdelijk” en “een jaar” hoort bij mij niet samen in 1 zin.. Die hele show van hun was ook gewoon te grappig voor woorden. Jongens, zullen we het dit keer niet een DLC of uitbreiding noemen maar gewoon Destiny 2!! Daar trappen de mensen toch wel in muhahaha. Afzetterij.

  5.   
    mattioza's avatar

    Vraag mij af wie er een jaar na release nog op die content zit te wachten, die ‘exclusieve’ loot zal dan ook wel gedateerd zijn als het beetje naar analogie van deel 1 is.