Release Middle-earth: Shadow of War bijna twee maanden uitgesteld

Hoewel Middle-earth: Shadow of War eind februari van dit jaar officieel werd aangekondigd, zou de game al binnen een half jaar in de schappen liggen. Helaas blijkt de releasedatum van 22 augustus toch iets te optimistisch ingepland door uitgever Warner Bros. en ontwikkelaar Monolith. De Amerikaanse ontwikkelaar laat nu namelijk weten dat de releasedatum van Shadow of War is uitgesteld met bijna twee maanden.

Middle-earth: Shadow of War moet nu op 10 oktober gaan verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Monolith laat weten dat dit uitstel nodig is om spelers van Shadow of War een ‘zo goed mogelijke ervaring’ te kunnen bieden. Als schrale troost laat de ontwikkelaar daarnaast weten dat men van plan is om meer van Middle-earth: Shadow of War te laten zien tijden de E3, die over anderhalve week zal plaatsvinden in Los Angeles.

Kan je daar niet op wachten? Check dan nog even onze (video) previews over Shadow of War en interview met studiobaas Kevin Stephens van Monolith.

  1.   
    Jerry97's avatar

    neeeeeee!! Maar beter een goed werkende game dan dat we op de release opgescheept zitten met een lading bugs.

  2.   
    Tom's avatar

    Oprecht een goede zaak. Twee weken terug leek de (pc-)build nog vol te zitten met glitches, lompe fouten en missend bronmateriaal. Haal die zooi eruit en geef een gepolijst product terug, dan kan er eigenlijk al niks meer misgaan met dit vervolg.

  3.   
    mattioza's avatar

    Tom schreef, "Oprecht een goede zaak. Twee weken terug leek de (pc-)build nog vol te zitten met glitches, lompe fouten en missend bronmateriaal. Haal die zooi eruit en geef een gepolijst product terug, dan kan er eigenlijk al niks meer misgaan met dit vervolg. "

    Moest ook aan de preview denken, dus zeker goede zaak.
    Nadeel voor de uitgever/ontwikkelaar is wel, dat de gamerelease nu in drukke periode terecht komt, terwijl het in augustus waarschijnlijk de enige topper was geweest.

  4.   
    GamerJaime's avatar

    Ik sluit me ook bij Tom aan. Nogmaals games die veel te vroeg gereleased worden en maanden aan patches nodig hebben beginnen me echt de keel uit te hangen. En na jullie preview gelezen te hebben maakte ik me ook zorgen dat ook deze game daar slachtoffer van zou worden. Balen dat ik een paar maanden langer moet wachten nu, maar als dat wel een goed en finished product aflevert dan is dat maar zo. Hopelijk geeft dit ze genoeg tijd om de game te fixen en wordt dit net zo’n vermakelijke game als het eerste deel. Ik kan echt niet wachten!

  5.   
    GsA_Dragonheart's avatar

    Allez dat spel wordt dus gelijktijdig gereleased met de xbox scorpio

  6.   
    Heccer's avatar

    Ja net als snipper 3 ook paar uit gesteld en nog steeds teleurstelde hopelijk bij deze niet.

  7.   
    gamerfriend01's avatar

    Ben ik de enige die dan denkt stel hem nog drie maand uit en geef deze game uit begin 2018. In het najaar wordt deze titel helemaal ondergesneeuwd door nieuwe cod, assassin’s creed, destiny 2 , star wars battlefront 2…..

  8.   
    Batman360x's avatar

    Goeie beslissing!