Voucher bevestigt Assassin’s Creed Origins in Egypte

Het is dé game waar menig Ubisoft-fan op hoopt deze E3: de nieuwe Assassin’s Creed. Nadat het een jaar stil is gebleven rond Ubisofts bekendste franchise, moet het nieuwe deel dé ultieme herrijzing van de reeks inlijven. Hoewel Ubisoft zijn best doet dit geheim te houden tot de persconferentie, zijn er al verscheidene screenshots en afbeeldingen gelekt.

En ook deze week was het weer raak. In een Amerikaanse Target-winkel is een pre-order kaart van de Gold Edition van de nieuwe Assassin’s Creed verschenen. Deze kaart bevestigt dat de serie terug de tijd in gaat naar het oude Egypte! Op de kaart is te zien dat het spel de titel Assassin’s Creed Origins draagt.


De Gold Edition van Origins bevat de game, een Deluxe Pack, een Season Pass en een steelbook. Reserveer je het spel, dan ontvang je de missie ‘Secrets of the First Pyramids’ gratis.

Het is inmiddels dus vrijwel zeker dat Ubisoft met een Egyptische Assassin’s Creed komt. Wanneer de game verschijnt, is nog niet bekend. We zullen ongetwijfeld meer informatie krijgen tijdens Ubisofts E3-persconferentie. Deze kun je aanstaande maandag om 22:00 uur live volgen op GamersNET.

  1.   
    Sa.'s avatar

    Ziet er eigenlijk best nep uit, het logo klopt namelijk niet :/

  2.   
    loco joker's avatar

    gewoon afwachten

  3.   
    loco joker's avatar

    dat het een egypt ac zou worden was allang bekent hier gaan jullie allemaal van genieten let maar op en voor de klagers ga dan zelf maar es het spel maken !!!!

  4.   
    Kroelbeertje's avatar

    Ik ben benieuwd mag dit maar niet zo’n port worden als unity

  5.   
    Pim Huberts's avatar

    Het logo van Ubisoft is inderdaad wel fout. Ik neem aan dat dit dan nep is, maar ach we zien het wel op de E3

  6.   
    Papachico's avatar

    Ik hoop al sinds AC2 dat er ooit een AC zou afspelen in Egypte. Laat dit spel A.U.B. goed zijn. Goed in de zin van een beter deel dan AC2 want persoonlijk blijft dat de allerbeste uit de reeks. Ik blijf wel standvastig dat een schild niet thuis hoort bij een assassin.. Ook hoop ik op een MC dat een kruising is tussen Altair en Ezio. Conner vond ik maar een huilend pussy en de rest vond ik ook niet echt assassin material (de tweeling assassins waren nog wel oke). Tevens hoop ik toch wel dat er wat verder op die Goden wordt ingegaan. Laat Desmond ook maar terugkeren want dat gehele verhaal heeft een hoop losse eindjes.