Auteur : Tom Kauwenberg zaterdag 15 juli 2017 om 13:36:36

Blizzard werkt aan strengere straffen voor nare Overwatch-spelers

Wie zich misdraagt in Overwatch moet harder gestraft worden, zo geldt blijkbaar het credo binnen Blizzard. Op aanvraag van de Overwatch-gemeenschap werkt het ontwikkelteam aan strengere maatregelen voor de gamers die opzettelijk competitieve potjes verpesten, vroegtijdig vertrekken of anderen lastigvallen.

Hoe Blizzard de lastige spelers wil precies straffen is nog niet helemaal uit de doeken gedaan, maar game director Jeff Kaplan heeft op de Battle.net Forums wel laten weten binnenkort meer te onthullen over de nieuwe maatregelen.


De eerste golf aan strengheid moet losgelaten worden in de Competitive-modi van Overwatch, hoogstwaarschijnlijk met XP-reductie voor hen die zich niet aan de richtlijnen houden. Later moeten ook deugnieten in modi als Quick Play enigszins bestraft worden, mochten ze lastig bevonden worden.

Tegelijkertijd zijn er spelers die klagen over de te strenge afstraffing voor het per ongeluk verlaten van een competitief potje. Door crashende computers of falende verbindingen is het soms niet mogelijk om binnen de marges terug te keren naar een wedstrijd, wat betekent dat deze eerlijke spelers ook te maken krijgen met een daling in hun prestigieuze Season Rank.

Hoe Blizzard de strengere maatregelen precies wil implementeren, horen we ongetwijfeld zeer spoedig...
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Ik kom Harambe wreken op zaterdag 15 juli, 2017 om 16:10:01 quote

MvdM November

1585 posts
Ik vind het een goede zaak. Laten we beginnen met alle Hanzo mains een nekschot te geven.
Gepost door 3333/3333 op zaterdag 15 juli, 2017 om 16:45:38 quote

GN "Sniper Elite"

3333 posts
Gamers die op zoek zijn naar een safe space moeten niet aan online gaming beginnen. Dat Blizzard dit soort professionele slachtoffers serieus neemt maakt het alleen nog maar triester.

Mensen met lange tenen moet je niet faciliteren, maar redpillen. Worden ze sterker van.

Gepost door Tom op zaterdag 15 juli, 2017 om 19:19:34 quote

Eindredacteur

12752 posts
Het betreft hier wel voornamelijk spelers die ragequitten of potjes throwen. De hele harassment issue valt nog wel mee, voor zover Blizzard communiceert.
Gepost door Beukaapje op zondag 16 juli, 2017 om 16:41:17 quote

Pacman

87 posts
Wie recent daiblo heeft gespeelr heeft gezien wat strenge straffen inhouden. 100% overtreding van de EULA en alles wat je krijgt is een roll-back en dubbel exp weekend. Lachwekkend gewoon.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
GN Kalender: April 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie