Destiny 2 beta duurt een paar dagen langer

Voor de mensen die dit weekend veel te druk waren om de beta van Destiny 2 uit te proberen is er goed nieuws. Bungie heeft besloten om deze te verlengen met twee dagen. Dit betekent dat we nog tot morgen 18:00 uur met onze favoriete Guardian aan de slag kunnen in het nieuwe epos van Bungie.

In een kort Twitterbericht deed Bungie de mededeling. Volgens de ontwikkelaar heeft het team nog wat extra tijd nodig om verschillende services te testen. Wat Bungie daar precies mee bedoelt is een raadsel, maar het zorgt er wel voor dat er nog 48 uur aan de beta worden vastgeplakt.

De Destiny 2 beta geeft ons een kleine indruk van wat we kunnen verwachten op 6 september. De game komt dan uit op PlayStation 4 en Xbox One. Gamers op pc moeten nog wat langer geduld hebben, aangezien de game op dat platform pas op 24 oktober uitkomt.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Het lijkt erop dat bijna elke beta tegenwoordig verlengd worden, ik vraag me altijd af waarom? Is het juist omdat het erg populair is, server problemen zijn geweest of te weinig feedback hebben gekregen.

    Ik heb althans de beta niet uitgeprobeerd, had helaas niet genoeg tijd en interesse om Destiny 2 te proberen.

  2.   
    BearsRidingTanks's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Het lijkt erop dat bijna elke beta tegenwoordig verlengd worden, ik vraag me altijd af waarom? Is het juist omdat het erg populair is, server problemen zijn geweest of te weinig feedback hebben gekregen.
    Ik heb althans de beta niet uitgeprobeerd, had helaas niet genoeg tijd en interesse om Destiny 2 te proberen. "

    Er zijn server problemen geweest waar de oorzaak niet duidelijk wat, er IS een kleine update geweest 1.04 om dit beter te kunnen onderzoeken