Auteur : DaniŽl de Zwart vrijdag 7 juli 2017 om 14:43:40

Is de nieuwe World of Warcraft-expansion setting door dataminers gevonden?

Bron: Wowhead
Vorig jaar verscheen nog de Legion-expansion voor World of Warcraft en nu patch 7.3 in de public test realm (PTR) zit, lijkt de setting voor de volgende expansion al gelekt te zijn. De nieuwe patch zou de laatste zijn voordat er weer een uitbreiding voor de MMO verschijnt, en dataminers lijken diverse hints gevonden te hebben.

De dataminers hebben armor weten te vinden die mogelijk refereert naar de nieuwe locatie in World of Warcraft. Het stuk armor, geheten Kul Tiras Quest Armor, is vernoemd naar het land dat geregeerd wordt door Lord Admiral Daelin Proudmoore in de Second War. Er zijn acht onderdelen die refereren naar deze armor in de database van de game, en Blizzard heeft in de andere expansions ook de namen van de locaties voor de quest gear gebruikt. Ofwel, Kul Tiras zou de nieuwe setting en locatie moeten worden.

Zooming in on the side armor on the skirt, we can more clearly see a map to a new zone, as well as some tentacle decorations underneath.

Het blijft gissen, maar het is aannemelijk dat we Kul Tiras terug gaan vinden in de volgende World of Warcraft-expansion.

Duik jij weer in de MMO als de geruchten waar zijn?

Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Blloody op vrijdag 7 juli, 2017 om 16:01:42 quote

Pong

27 posts
Terug erin duiken, buiten war breaks hier en daar ben ik nooit gestopt ermee hehe.
Gepost door Papachico op vrijdag 7 juli, 2017 om 22:11:18 quote

GN "Die Hard"

669 posts
Ik heb t volgens mij 10 jaar gespeeld ofzo. Ben gestopt net voordat de laatste patch met gul'dan uitkwam. Ik vond t erg vermakelijk maar elk jaar werd t meer casual en steeds makkelijker. Vroeger deed ik er 3 maanden over om naar lvl 60 te gaan. Nu kan je volgens mij in 1 dag lvl 100 halen. Ben blij dat ik ben gestopt. Heb er wel mooie herinneringen aan over gehouden. Raiden met je guild is gewoon puur vermaak
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
GN Kalender: April 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie