PlayerUnknown’s Battlegrounds heeft plannen voor veel meer customization

Dat de populaire ‘Battle Royale’ shooter in oktober toch echt uit Early Access moet treden, wil niet zeggen dat men rustig aan doet met het implementeren van nieuwe features in PlayerUnknown’s Battlegrounds. In tegendeel: een recente datamining-vondst lijkt erop te wijzen dat er mogelijk plannen zijn voor meer character customization. Veel meer.

Eerder gaf executive producer Chang Han Kim in een interview met PVP Live al aan om ambities te hebben voor meer cosmetische mogelijkheden. Maar wat precies, dat bleef nog even in het ongewisse.

We plan to give our users much more control over character appearance by implementing Anticto’s Mutable character customization system.

Soon, you will be able to design your character to a tee.

Een beetje cryptisch nog, maar dat is waar datamining het blanco op mag vullen.


Naar het schijnt gaat het om meer opties voor gezichten, volledige bepantsering, handschoenen, verschillende jassen en nog veel meer. Zelfs de mogelijkheid om een t-shirt wel of niet in je broek te steken, zou in het verschiet kunnen liggen.

Eind vorig jaar deden al geruchten de ronde over de mogelijkheid om zelfgemaakte tattoos en kledingprenten te implementeren. Daarvan hebben we tot dusver weinig gezien, maar wie weet valt het allemaal binnen de update die Chang Han Kim recentelijk nog ambieerde.

Meer weten over PlayerUnknown’s Battlegrounds en waarom het nu zo ontzettend populair is? Lees onze uitgebreide Early Access preview of trek zelf op pad met onze PlayerUnknown’s Battlegrounds beginnerstips en bereid jezelf voor op een chicken dinner

  1.   
    Nitrix31's avatar

    Ben benieuwd. Niet dat het me ook maar ene moer uitmaakt hoe ik eruit zie als ik weer eens door m’n hoofd geschoten word 😛

  2.   
    Kroelbeertje's avatar

    Tof!