PlayStation 4 firmware 4.72 doet niet veel meer dan het systeem verbeteren

Sony heeft wederom een nieuwe firmware update uitgebracht voor de PlayStation 4 en versie 4.72 doet niet veel meer dan de vorige firmware update. Onderstaande beschrijving is kort maar krachtig, want deze geeft aan dat vooral het systeem van de console wordt verbeterd.

This system software update improves the quality of the system performance.
De firmware update voor de PlayStation 4 is nu te downloaden en weegt 324.8MB.

  1.   
    stan_the_manNL's avatar

    Prima dan toch?

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik wou dat Sony eens een keer HUN servers met o.a PlayStation Store verbeterd!
    Ik weet van mijzelf dat ik stabiel tot goed internet heb (daar betaal ik immers dik voor) heb, maar de download tijden en hoe snel… Of better gezegd hoe LANGZAAM het gaat is is verschrikkelijk! Helemaal het feit dat wu nu ook daarvoor dik betalen om online te gamen. *sigh*

  3.   
    Dennisduin's avatar

    Misschien een nieuwe uiterlijk voor de ps store???

  4.   
    Jerry97's avatar

    ”DutchGamer-W-“ schreef, "Ik wou dat Sony eens een keer HUN servers met o.a PlayStation Store verbeterd!
    Ik weet van mijzelf dat ik stabiel tot goed internet heb (daar betaal ik immers dik voor) heb, maar de download tijden en hoe snel… Of better gezegd hoe LANGZAAM het gaat is is verschrikkelijk! Helemaal het feit dat wu nu ook daarvoor dik betalen om online te gamen. *sigh* "

    Ik ben een tijdje geleden overgestapt van playstation naar xbox. En de download snelheid is echt vele malen sneller. De eerste game die ik downloade ging met 130mb/s. Op playstation heb ik nooit een hogere download snelheid gehad dan 50mb/s. Ik heb ook het idee dat xbox/microsoft veel minder vaak last heeft van storingen. Ik heb mij xbox nu ruim een halfjaar en heb geen een storing gehad.