Auteur : Tom Kauwenberg dinsdag 25 juli 2017 om 14:59:09

'Rockstars activiteiten zijn door succes GTA Online omgegooid'

Met het blijvende succes dat GTA Online boekt, is het niet gek dat uitgever Take-Two graag nóg een dergelijk trucje van de verantwoordelijke Rockstar wil zien. In gesprek met GamesIndustry sprak Take-Two CEO Strauss Zelnick over precies die ambities. Zelnick geeft aan dat Rockstars handelen hevig veranderd is nadat bleek dat GTA Online alsmaar populair bleef.

Nu Rockstars volgende project, Red Dead Redemption 2, uitgesteld is tot (waarschijnlijk) de lente van 2018, voelt Zelnick zich ook beter over de successen van dat fiscale jaar. Take-Two ambieert om elke drie jaar minimaal één grote hit te hebben. De ogen zijn nu natuurlijk volledig gevestigd op het veelbelovende vervolg van Red Dead Redemption.


Zelnick zegt het niet letterlijk één-op-één, maar het ligt in de lijn der verwachtingen dat Take-Two graag eenzelfde online-modus in Red Dead ziet als wat Rockstar voorheen flikte met Grand Theft Auto 5.

Obviously we know what Rockstar tends to do. And Rockstar’s activities have been transformed by Grand Theft Auto Online.

Dat klinkt alsof Take-Two tracht Rockstar in een bepaalde richting te duwen, maar duidelijkheid blijft nog even uit.

Of Rockstar daarmee geforceerd wordt een soortgelijk 'Red Dead Online' te implementeren, is een tweede, maar uiteraard hebben beide partijen ergens wel baat bij een goed bevolkte multiplayer-modus van Red Dead Redemption 2. En wij als aspirant-cowboys hopelijk ook.

Eerder gaf Rockstar wel aan dat Red Dead Redemption 2 en diens multiplayer niet zullen concurreren met GTA Online. Of die belofte blijft staan, zal nog maar moeten blijken.

Hoe zie jij de online-modi van Red Dead Redemption 2 voor je? Wij zijn benieuwd naar jouw hoop en verwachtingen voor de western open wereld...
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door CHILLOZZ op dinsdag 25 juli, 2017 om 15:28:03 quote

GN "Commander"

1236 posts
ik weet het niet of RDR2 online wat gaat worden. Ik denk zelf van niet. Maar ik zie graag het tegenoverstelde wel gebeuren. We gaan het zien.

Ik koop de game niet in pre order ik wacht eens eerst mooi de bevindingen af. En dan maak ik een besluit of ik m koop of niet.

De rek wat rockstar met GTA gedaan heeft. ik geloof nooit dat ze dat ook zolang kunnen met een genre als RDR.

nieuwe guns toevoegen. ja dat kan je vaak/lang doen. Maar op een gegeven moment heb je ze allemaal wel al een keertje gehad en dan.. een paard met gevlochten staart...

Gepost door sjaak19832015 op dinsdag 25 juli, 2017 om 16:55:24 quote

Sub Zero

338 posts
Rockstar geeft alleen maar om hun online fanbase dat mag wel weer duidelijk zijn. Ik heb niet zoveel tegen GTA online maar dat uitmelken wordt ik wel een beetje zat. Ik vind het ook laks van Rockstar om de zoveel weken een klein beetje nieuwe content en andere projecten maar vooruit schuiven. Mensen die niet online gamen krijgen gewoon een dikke vinger en die fans steken ze wel een mes in de rug. Ze hebben teveel naar Peter Molyneux gekeken veel te veel beloftes die ze niet kunnen waarmaken.
Gepost door Rijstekorrel op dinsdag 25 juli, 2017 om 17:27:25 quote

GN "Sickness"

10879 posts
Ik wordt niet goed van dat online gebeuren, ik wil offline nieuwe content eens een story line erbij enzo.
via iPhone
Gepost door Moodey op woensdag 26 juli, 2017 om 14:42:29 quote

GN "Die Hard"

711 posts
Probleem is dat nu vanaf het begin waarschijnlijk alles grinden wordt of 'Coyote' cards kopen...
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Januari 2018
Win de Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Flight Stick! | Prijsvraag
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie