Terry Crews is tevreden met Doomfist, maar komt zelf misschien alsnog in Overwatch

Nu verzekerd is dat Terry Crews in Crackdown 3 zal verschijnen, voelt het gemis van de acteur als Doomfist in Overwatch wellicht wat zachter. Toch hoeft het niet te betekenen dat de bombastische Crews nooit in Blizzards shooter zal verschijnen.


In een recent interview met PC Gamer sprak Crews niet alleen over het bouwen van high-end pc’s en het spelen van Battlefield 1 met Snoop Dogg, maar ook over de stand van zaken met Overwatch. In het specifiek zijn misgrijpen van de rol als de langverwachte Doomfist:
I went down to Blizzard and we were talking about possibilities I realised that I don’t wanna be the guy that hijacks a game, you know? The creators have a vision and I didn’t want to mess that up.

When I saw that Doomfist was created, that they’d went with another guy, the whole thing, it’s actually quite perfect, it’s absolutely amazing. I can honestly say that they made a move that’s better for the game, which is what they’re about. I know people were upset but I’m not.

Fans van Overwatch waren vrij mondig over hun voorkeur voor Crews als Doomfist, maar zelfs de vele petities konden Blizzard niet van hun oorspronkelijke keuze afkrijgen, waar de bodybuildende boom van een kerel uiteindelijk ook heil in zag.

En toch bleef Crews interesse tonen. Hij heeft bij Blizzard aangegeven voor vrijwel alles te porren te zijn, zolang het maar in de visie van de game past. De ‘Brooklyn Nine-Nine’-acteur wil zichzelf niet het spel in pushen.

I let them know that whatever fitted in their programme I would love to do. If I ever do do anything with Blizzard, you watch: it’ll be perfect.

With those guys, we’re all friends, we’re all good. I think there will be something coming down the line.

Aldus de immer enthousiaste Crews. De relatie tussen hem en Blizzard is goed, waardoor er wellicht nog een rolletje voor hem in het verschiet ligt. De tijd zal het ons leren.

Op kortere termijn zien we Terry Crews dus wel verschijnen als een (mogelijke speelbare) superagent in Crackdown 3. Misschien niet dezelfde cultstatus als game, maar alsnog een geschikte rol voor de strakgespannen en bombastische boomstronk.

Zou jij Crews nog terug willen zien in Overwatch, of is zijn kans nu vergrepen?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren