Auteur : Tom Kauwenberg dinsdag 11 juli 2017 om 13:59:46

The Escapists 2 verschijnt 22 augustus alweer

Eind vorig jaar ging het hoge woord eruit: het populaire ontsnappingsspel The Escapists zou een vervolg gaan krijgen. "Ergens in 2017" werd destijds nog geroepen, maar inmiddels weten we beter. Uitgever Team17 en ontwikkelaar Mouldy Toof Studios hebben namelijk bekendgemaakt aanstaande 22 augustus op de proppen te komen met The Escapists 2.


In The Escapists 2 is het aan spelers om gezamenlijk een uit gevangeniscomplex in de rimboe te ontsnappen. Daarbij kun je solo te werk gaan of kundig samenwerken met (online) medespelers. Iedere speler kan zich specialiseren in vechten, voorwerpen craften en andere tactische eigenschappen. De mogelijkheden om eigenzinnig te werk te gaan (en je bajesklant op te dossen) zijn daarbij significant uitgebreid te opzichte van het origineel.

De gevangenis van dit vervolg is in tien verschillende thema's te vari๋ren, met nog een compleet nieuwe bajes in het verschiet voor de gamers die pre-orderen, genaamd "The Glorious Regime".

The Escapists 2 staat op 22 augustus te verschijnen voor Steam, Xbox One en PlayStation 4, tegen de richtprijs van 19,99 euro.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door mmx op dinsdag 11 juli, 2017 om 14:33:01 quote

GN "Sickness"

2391 posts
Team 17 ,die maakten in de Amiga tijd de betere games .Kijken wat dit is .
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
GN Kalender: April 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie