Auteur : Tom Kauwenberg maandag 10 juli 2017 om 12:15:30

The Last of Us in LEGO-vorm is bijzonder spot-on | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Een van dť hits van 2013 was zonder meer Naughty Dogs bejubelde The Last of Us, een post-apocalyptisch avontuur voor de PlayStation 3. Om weer even terug in die sublieme sfeer te komen, maakte bouwfanaat Christophe een interessante mock-up voor een The Last of Us LEGO-set.

Onderstaande beelden tonen hoe een LEGO-pakket van The Last of Us eruit zou zien, en waarom we die ontzettend graag in het echt zouden willen...


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Pim Huberts op maandag 10 juli, 2017 om 12:51:57 quote

Duke Nukem

486 posts
Dit ziet er wel echt dope uit! Als hier een echt bouwpakket van komt ga ik misschien even mijn jeugd terugroepen om aan de slag te gaan met dit Lego bouwpakket!
via iPhone
Gepost door Tom op maandag 10 juli, 2017 om 13:38:58 quote

Eindredacteur

12221 posts
Ik vermoed toch dat LEGO dit soort ideeŽn niet snel oppakt. Het ziet er fantastisch uit, maar het is natuurlijk wel in strijd met die standaard visie van LEGO dat het ook gemakkelijk te bouwen moet zijn. Of het moet onder die replica-serie van het merk vallen, maar die zijn ook weer lekker aan de prijs.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
Over grinden in Destiny 2 en veel Nintendo-nieuws!  | GamersNET RADIO #373, zaterdag 16 september 2017
WIN een Assassin's Creed Origins T-shirt en waaier! | Prijsvraagvrijdag
GN Kalender: September 2017
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie
Poll : Vakantie!

Kun jij als je op vakantie bent zonder je favoriete game?

Eigenlijk niet maar onder druk van mijn reisgenoten laat ik de game toch thuis

10%
No way, console en game gaan mee op vakantie!
9%
Geen probleem
80%

Klik op één van de opties om te stemmen. In totaal zijn er al 329 stemmen.