Veel nieuwe DLC als beloning voor 500.000 actieve Dying Light-spelers per week

Dying Light, de zombiesurvivalgame die ruim tweeënhalf jaar geleden uitkwam, kent nog ruim een half miljoen actieve spelers per week. Iets waar ontwikkelaar Techland heel blij mee is, zo blijkt. Want als beloning kunnen we de komende twaalf maanden tien nieuwe DLC verwachten. Helemaal gratis!

De tien uitbreidingen worden het komende jaar uitgebracht en zijn speelbaar op alle platformen. Volgens producer Tymon Smektala kunnen we binnenkort aan de slag met nieuwe, uitdagende vijanden, meer in-game events en nieuwe mysteries om te ontrafelen.

Om je een alvast een voorproefje te geven, komt binnenkort ‘DLC #0’ uit, die niet eens tot de tien aangekondigde DLC behoort. Deze voegt nieuwe vijanden toe aan de game.


Dying Light verscheen in januari van 2015, toch zijn er wekelijks nog ruim 500.000 spelers te vinden in de game. Ben jij één van die spelers en ben je blij met deze manier van spelers belonen? Laat het ons weten!

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik heb de game ook nog steeds op mijn PlayStation 4 maar nauwlijks gespeeld. Moet er toch maar eens aan beginning een deze dagen. 😛

  2.   
    Pim Huberts's avatar

    Heb de Game gespeeld en vond dit een hele goede zombie survival game! Speel hem nu niet meer maar misschien met deze gratis DLC’s ga ik het weer een keertje spelen. Mensen die hem nog niet gespeeld hebben en houden van zombie survival games, zou ik zeggen haal deze game want hij is echt leuk, mooi verhaal en goede actie!

  3.   
    Batman360x's avatar

    Nog eens van onder het stof halen :à