Volgende Telltale-seizoen van Batman heet mogelijk Batman: The Enemy Within

Als we de registratie van het Nieuw-Zeelandse Film & Video Labelling Body mogen geloven, krijgt een aanstormende Batman-game de titel ‘The Enemy Within’. En laat dat nieuwsfeit nu net tegelijkertijd aankomen met Telltale Games’ teasers voor San Diego Comic-Con. Wordt dit dan het volgende seizoen voor de verhalende game-serie rondom de vleermuisman?

De regie van Batman: The Enemy Within ligt volgens het FVLB in de handen van Kent Mudle, die eerder werkte aan Game of Thrones en The Walking Dead: Michonne. Combineer dat met het feit dat Telltale de laatste tijd af lijkt te willen van de vaste nummering van diens series en ‘The Enemy Within’ lijkt opeens een aannemelijke subtitel voor een tweede seizoen Batman.

San Diego Comic-Con vindt aanstaande 20 tot en met 23 juli plaats in — niet geheel verrassend — de Californische stad San Diego. Naast vele de verschijningen van films en stripboeken zal ook Telltale een eigen panel presenteren, waarbij er meer uit de doeken wordt gedaan over de zomeractiviteiten van de ontwikkelstudio. Hoogstwaarschijnlijk gaan we ook daar (nog) meer horen over een tweede Batman-serie.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren