Auteur : Michiel Brunsveld donderdag 10 augustus 2017 om 11:50:57

Animo op Steam voor LawBreakers valt behoorlijk tegen

Bron: VG24/7
Het is geen fijne week voor Cliff Bleszinski en zijn mede-ontwikkelaars. De lancering van de snelle shooter LawBreakers kende al geen soepele release op de PlayStation 4. Vandaag komt het nieuws naar buiten dat ook de animo voor de game op Steam behoorlijk tegenvalt.

LawBreakers is pas twee dagen geleden formeel gelanceerd, dus er kan nog van alles gebeuren. Toch is het opvallend dat het verschil tussen de eerdere testversies en de formele release enorm is. De eerste bèta had 7500 spelers en ten tijde van de tweede bèta waren dat er nog 4500. Het is niet heel apart dat gamers een spel proberen en bij een betaalde release afhaken, maar LawBreakers moet het momenteel doen met amper drieduizend spelers. Een aantal dat momenteel al gestaag aan het dalen is.

Deze cijfers zorgen ervoor dat LawBreakers niet eens genoeg spelers heeft om de top 100 van Steam te behalen. Rond de lancering zou de hype vaak het hoogst moeten zijn, dus dat belooft niet heel veel goeds voor de toekomst van LawBreakers. Misschien dat de consoleversie straks betere resultaten weet te behalen, maar dat valt nog te bezien.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door WoKingNL op donderdag 10 augustus, 2017 om 13:14:26 quote

GN "Ultima"

1825 posts
What worked in other first-person shooters will get you merc’d. Legendary game designer Cliff Bleszinski and Boss Key Productions crafted a chaotic, frenetic, multiplayer FPS for skilled gamers who tire of kiddie-bumpered, on-the-rails "combat".

Als je dit als beschrijving voor je game hebt zal je ook niet zoveel animo krijgen

Gepost door Tom op donderdag 10 augustus, 2017 om 17:17:47 quote

Eindredacteur

13017 posts
Steam-beschrijvingen zijn vaker wat apart ingestoken, maar deze lijkt inderdaad wel met heel wat meer modder te gooien. Het is überhaupt nog veel te vroeg om je eigen product de hemel in te prijzen en daarbij de rest van het genre af te kraken. Eerst zien, dan geloven.
Gepost door Flapjack op vrijdag 11 augustus, 2017 om 14:13:06 quote

GN "Commander"

1326 posts
omdat een game een keer niet overhyped is wil niet zeggen dat er geen animo voor is. geef het nog een week de tijd voordat we gaan oordelen.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie