Blizzard brengt nieuwe Overwatch map en animatiefilm naar Gamescom

Blizzard komt niet met lege handen naar Gamescom 2017, al helemaal niet als het aankomt op het aardig populair gebleken Overwatch. Net als vorig jaar brengt de studio een volledig nieuwe kortfilm én een bijbehorende locatie naar Keulen, en dus de wereld.

Vorig jaar bleek de Animated Short die van in-game held Bastion. Geheel onverwachts bleek de veredelde ‘Play of the Game’-robot meer gevoelens teweeg te brengen dan verwacht, allemaal middels The Last Bastion, ook hieronder nog eens te bewonderen:

De bijbehorende map die gedurende Bastions animatie kortstondig langskwam, was Eichenwalde. De, toepasselijk Duits gethematiseerde locatie, werd kort na de verschijning van The Last Bastion gelanceerd in alle drie de versies van Overwatch.

De verwachtingen voor Overwatch op deze Gamescom lopen wat uiteen, met nog weinig duidelijkheid in het verschiet. Veel aanhangers van de shooter vermoeden dat de animatiefilm over de Australische bommenman Junkrat gaat, met een bijbehorende ‘Junkertown’ locatie om in te spelen. Die gedachte kwam voort uit mogelijk hints die dataming van voice lines aan de oppervlakte brachten.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren