Final Fantasy XV verschijnt op de smartphones als Pocket Edition

Square Enix heeft een wel heel bijzondere versie van Final Fantasy XV aangekondigd. Nee, het gaat niet over de pc-release van de JRPG, maar over een versie van de game die op smartphones zal verschijnen. De game zal Final Fantasy XV: Pocket Edition heten en moet dit najaar verschijnen.

De Pocket Edition van Final Fantasy XV biedt het verhaal van de game die al is verschenen, maar dan op een draagbare, versimpeldere manier. De game is opgebroken in tien delen, waarvan de eerste gratis beschikbaar zal zijn. De vraag is of dit najaar de gehele game al uit wordt gebracht of dat het slechts de eerste aflevering betreft.

Final Fantasy XV: Pocket Edition zal verschijnen op iOS-, Android- en Windows 10-systemen. De geruchten gaan rond dat ook de Nintendo Switch een variant van de game kan verwachten, maar hier heeft Square Enix nog niets over bevestigd.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Papachico's avatar

    SE.. waar zijn ze mee bezig man. Final Fantasy XV was niet het beste deel. Best wel flink verneukt met wat ze hadden beloofd. DLC duurt allemaal te lang qua releasen, had eigenlijk in de game moeten zitten. Nu komt er dit. Ziet er focking niet uit en dit is egt een messteek naar t orgineel. Tien episodes waarvan de eerste gratis? WTF denken ze wel niet dan. Melk die zooi anders nog meer uit. Zeker geen geld genoeg. Echt ongelooflijk dit. Zelfs Activision is niet zo erg. Kansloos.