Auteur : Amador Prado maandag 7 augustus 2017 om 18:36:11

For Honor aankomend weekend gratis te spelen

Voor de twijfelkonten en mensen die graag gratis iets willen uitproberen, heeft Ubisoft dit weekend wat in petto. For Honor is van 10 tot en met 13 augustus gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc. De volledige campaign, multiplayer en alle Heroes zijn voor iedereen te spelen. Mocht je de game nog niet hebben dan heeft Ubisoft ook nog een leuke deal.

Tijdens het aankomende weekend is de game met korting aan te schaffen op alle digitale stores. De korting geldt voor zowel de normale editie als de Gold Edition. Mocht je gebruik maken van deze deal dan blijf je de voortgang van het gratis weekend behouden, zodat je lekker verder kan met waar je bent gebleven.


Overigens begint Season 3 van For Honor op 15 augustus, twee dagen na het gratis weekend. De grote update Grudge & Glory die dan live gaat bevat nieuwe wapens, uitrusting, gameplayupdates en Heroes. Spelers met een For Honor Season Pass kunnen meteen met de twee nieuwe Heroes aan de slag. Een week later zijn de Gladiator en Highlander voor iedereen vrij te spelen met de in-game valuta.

Voor de eSports fans staat er in het For Honor-weekend ook nog wat op de planning. De finales van de For Honor Heroes Series vinden dan plaats. Het eerste For Honor-toernooi die Ubisoft samen met ESL organiseert, is op 12 augustus vanaf 20:00 te zien op het Twitch-kanaal van For Honor.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Alfa Warrior op dinsdag 8 augustus, 2017 om 11:56:49 quote

PingWing

5799 posts
Normaal vind ik de games van Ubisoft wel interessant maar dit is zo een spel waar je wat hype over hoort en daarna komt het niet eens in je gedachte meer op.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie