Auteur : Amador Prado woensdag 9 augustus 2017 om 10:50:02

Geen soepele release voor LawBreakers op PlayStation 4

Bron: Eurogamer
Recentelijk is de nieuwste creatie van Cliff Bleszinski, de grondlegger van Gears of War, uitgekomen. Lawbreakers was in de beta van afgelopen maand een bijzonder vermakelijke game op de PlayStation 4, maar helaas zijn er op hetzelfde platform een nu wl aantal problemen aangetroffen tijdens de release. Aanhangers van het 'pc master race' hebben meer geluk, want daar lijkt alles normaal te functioneren.

Op de PlayStation 4 heeft de game last van stotterend beeld, waardoor de game niet prettig te spelen is. Vooral in kritieke n-op-n situaties kan dit flink nadelig zijn. Ontwikkelstudio Boss Key Production is op de hoogte van de prestatieproblemen en heeft in het menu van LawBreakers al een prominente waarschuwing geplaatst.

We are currently aware and investigating a hitching issue on PS4 when joining/leaving a match or changing roles. Thanks for your understanding while we work to resolve the issue.

Hoewel Boss Key beweert dat het vooral komt door mensen die een potje verlaten, lijkt het stotteren volgens velen op totaal willekeurige momenten plaats te vinden. Buiten het die nare verschijnselen om, haalt LawBreakers wel gewoon een stabiele framerate van tegen de zestig frames per seconde.

Het probleem dient dezer dagen opgelost te worden. Mochten er noemenswaardige vorderingen zijn in de stand van zaken bij LawBreakers, dan lees je het uiteraard op GamersNET.
Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie