Lúcioball keert terug naar Overwatch; meer nieuwe goedheid onderweg

Het ‘Summer Games’ evenement voor Overwatch ligt alweer een jaar achter ons, maar dat wil niet zeggen dat het nooit terug zal keren. Integendeel zelfs; Blizzard heeft bekendgemaakt dit jaar met de Summer Games 2017 op de proppen te komen, waarin zelfs het bejubelde Lúcioball een glorieuze en herzagen comeback maakt.

In onderstaande Developer Update legt game director Jeff Kaplan uit wat men mag verwachten in Overwatch vanaf 8 augustus. Een tweede poging om veelgevraagde Legendary skins te scoren, alsmede een boel andere (nieuwe) goedheid om te verzamelen.

Daarnaast leren we ook hoe Lúcioball vernieuwd en verbeterd is, maar uiteraard ook een nieuwe modus krijgt: Copa Lúcioball. Drie weken lang zal deze modus gelden als de competitieve versie van het Rocket League-achtige subspelletje. Niet alleen moet de modus een zware beproeving worden, er zijn ook unieke Sprays ter beloning voor de vijfhonderd beste spelers per regio.

Vanaf 8 augustus gaan de Summer Games 2017 van start in Overwatch. Zien we jou dan op het vernieuwde Lúcioball-veld voor een aardig potje ballen trappen?

  1.   
    Mattiees's avatar

    ben benieuwd of het nieuwe lootboxsysteem gaat bevallen!