Auteur : Wester Wagenaar vrijdag 11 augustus 2017 om 10:05:00

Muziek van Xenoblade Chronicles 2 is af; grootste productie van componist tot dusver

Xenoblade Chronicles 2 componist Yasunori Mitsuda, die faam heeft vergaard door zijn werk aan de bejubelde soundtracks van Chrono Trigger en Xenogears, heeft aangegeven dat de muziekproductie van de tweede Xenoblade Chronicles af is gemaakt. Dit meldde hij in een bericht op Twitter, hieronder in vertaalde vorm.

We hebben de muziekproductie van Xenoblade Chronicles 2 vandaag zonder problemen voltooid. Dankzij de samenwerking met diverse musici en staff konden we tot het allerlaatste moment alles geven wat we hadden. Heel erg bedankt.

Eerder deze maand gaf Mitsuda aan dat de muziekproductie van Xenoblade Chronicles 2 het grootste project is waar hij ooit aan heeft gewerkt. Zo zijn er meer dan 300 musici bij betrokken geweest en is Mitsuda naar eigen zeggen door zo'n 20.000 pagina's aan bladmuziek gegaan.

Eind dit jaar moet de JRPG verschijnen op de Nintendo Switch. Benieuwd geworden naar de muziek? Enkele van de nummers van het spel zijn al vrijgegeven en onder andere op YouTube te beluisteren.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door JaslanNL op zaterdag 12 augustus, 2017 om 14:54:48 quote

Sub Zero

339 posts
Hier heb ik wel oren naar! De games liggen niet in mijn favo genre, maar de muziek van deze man is wel magnifiek.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie