Over Battlefront 2 en Obi-Wan Kenobi | Podracecast #2


Onze nieuwste aanwinst bij GN is natuurlijk de Podracecast, een podcast van Coen en Peter, 100% over Star Wars! Na een weekje Gamescom zijn we nu klaar voor de tweede aflevering!


Deze week hebben we onder andere nieuws over de nieuwe Obi-Wan Kenobi-film, komt er een Star Wars expositie naar Nederland en bespreken we Star Wars Battlefront 2. De karakter van de week is ook Obi-Wan Kenobi.

Wil je alles volgen van de Podracecast? Volg ons op Soundcloud, Facebook en Twitter. Je kunt ons ook altijd mailen via [email protected].

De volgende aflevering is over een week en zal onder andere gaan over het boek Aftermath, die het verhaal na Episode 6 vertelt.

  1.   
    fantasyfreak's avatar

    Zijn de Podcasts en GN-radio uitzendingen ook als mp3 te downloaden? Dit is leuk om tijdens het werk mee te luisteren ๐Ÿ˜€ (Kan waarschijnlijk ook via internet, maar ik werk altijd buiten dus mijn bundel gaat dankzij o.a. spotify al snel leeg als ik geen gedownloade dingen luister ๐Ÿ˜› )

  2.   
    Verluci's avatar

    fantasyfreak schreef, "Zijn de Podcasts en GN-radio uitzendingen ook als mp3 te downloaden? Dit is leuk om tijdens het werk mee te luisteren ๐Ÿ˜€ (Kan waarschijnlijk ook via internet, maar ik werk altijd buiten dus mijn bundel gaat dankzij o.a. spotify al snel leeg als ik geen gedownloade dingen luister ๐Ÿ˜› )"

    Op een telefoon of op een laptop? Volgens mij kan je van Soundcloud gewoon downoaden, en op een telefoon kan je het best een podcast app downloaden (Podcast Addict op Android, bijvoorbeeld), waarmee je ze kan downloaden.