Auteur : Tom Kauwenberg vrijdag 11 augustus 2017 om 11:12:41

Overwatch implementeert Deathmatch modi met nieuwe locatie

De Hero based shooter Overwatch lijkt nu dan toch te breken met de initiŽle visie van het spel. Ging het voorheen enkel om duidelijke doelstellingen voor het team, blijkt nu twee heuse Deathmatch modi onderweg naar het schietspel. Middels een duidelijke Developer Update van frontman Jeff Kaplan werd het heugelijke nieuws medegedeeld.


Het betreft een klassieke Free-for-all Deathmatch, alsmede een iets coŲperatievere Team Deathmatch. Volgens Kaplan een directe hommage aan liefhebbers van de oudere schietspellen, waarbij het simpelweg draait om je vaardigheid in het mollen van vijanden, en niet zo zeer het meest efficiŽnte teamspel.

Omdat alle bestaande locaties in Overwatch primair gemaakt zijn voor de eerdergenoemde teamdoelstellingen, is Overwatch met deze vernieuwing ook toe aan een verse locatie, speciaal voor de Deathmatches. Daarvoor heeft Blizzard Chateau Guillard ontworpen, een enorm landhuis dat ooit van de welbekende scherpschutter Widowmaker was.

In Chateau Guillard zien we niet alleen een Quake-achtig levelontwerp terug, maar zijn er ook tal van geheimen over Widowmakers verleden en toekomst te vinden. Niet voor niets stamt de Franse villa uit een tijd dat de schone schutter nog gehuwd was, en niet paars uitsloeg bovendien.

De twee Deathmatch modi en het bijbehorende Chateau Guillard zijn nu speelbaar in Overwatch' PTR (PublicTest Region), maar moeten weldra ook naar het reguliere spel komen. Hoogstwaarschijnlijk pas nadat we allemaal uitgekeken zijn op het Summer Games 2017-evenement, dat nu nog altijd vrolijk gaande is.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door JuulsJo op maandag 14 augustus, 2017 om 23:33:51 quote

Prince of Persia

111 posts
Ben erg benieuwd hoe het gaat uitpakken. Lekker verfrissend weer!
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie