Auteur : Rik Schoonhoven zaterdag 5 augustus 2017 om 16:07:59

Street Fighter Anniversary Collection duikt op in Duitsland

Bron: VGLeaks
Onlangs is er bij de Duitse tak van Coolshop een Anniversary Collection van Street Fighter opgedoken. Volgens de beschrijving zal de game verschijnen voor PlayStation 4 en Xbox One.


Volgens de productpagina brengt Capcom de speciale editie uit vanwege de vijftiende verjaardag van haar Street Fighter-serie. De collectie bevat Hyper Street Fighter II, die verschillende features en personages van eerdere edities van Street Fighter II bundelt, en Street Fighter III: Third Strike.

Veel meer is er nog niet bekend over een mogelijke verschijning van deze Anniversary Collection. Hoewel een releasedatum ontbrak, heeft het spel een prijs van 36,95 euro toegekend gekregen. Onze Valentijn kreeg twee maanden geleden de kans om de man achter de Street Fighter-serie, Yoshinori Ono, te interviewen. Check dat interview om te ontdekken waarom Ono besloot een klassieke Street Fighter-game naar de Nintendo Switch te brengen.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door sjaak19832015 op zaterdag 5 augustus, 2017 om 22:47:05 quote

Sub Zero

389 posts
Als dit waar is wordt het zeker een remake van de Xbox/ PS2 versie die 12 jaar terug of langer al is verschenen.
Gepost door rainking op zondag 6 augustus, 2017 om 01:31:00 quote

n00b

18 posts
Dat zal dan ondertussen de 30e verjaardag zijn, aangezien de vorige Anniversary Collection, voor de 15e verjaardag, ongeveer 15 jaar geleden verscheen.

Hoe dan ook zal ik deze wel halen waarschijnlijk. Beide spellen heb ik nog niet. Waarom ik 'm toen op de PS2 nooit gehaald heb, snap ik eigenlijk niet. Die had als ik 't goed heb zelfs een dvd van The Animated Movie erbij. Nou heb ik die ondertussen op blu-ray, dus achteraf niet nodig, hahaha.

Wat natuurlijk ook nog zou kunnen, is dat er inderdaad een nieuwe Anniversary Collection komt, maar niet met (precies) dezelfde spellen. We gaan 't zien!

Gepost door GrijzeVos op zondag 6 augustus, 2017 om 14:42:12 quote

GN "Die Hard"

517 posts
rainking schreef:
Dat zal dan ondertussen de 30e verjaardag zijn, aangezien de vorige Anniversary Collection, voor de 15e verjaardag, ongeveer 15 jaar geleden verscheen. Hoe dan ook zal ik deze wel halen waarschijnlijk. Beide spellen heb ik nog niet. Waarom ik 'm toen op de PS2 nooit gehaald heb, snap ik eigenlijk niet. Die had als ik 't goed heb zelfs een dvd van The Animated Movie erbij. Nou heb ik die ondertussen op blu-ray, dus achteraf niet nodig, hahaha. Wat natuurlijk ook nog zou kunnen, is dat er inderdaad een nieuwe Anniversary Collection komt, maar niet met (precies) dezelfde spellen. We gaan 't zien!

Er was ook een 25h anniversary collectie maar idd dit is de 30e verjaardag van Street Fighter. Ik hoop alleen dat er ook een PC versie komt.

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie