We Happy Few verschijnt volgend jaar ook op PlayStation 4

De game We Happy Few heeft eindelijk een officiele releasedatum. Hoewel de indie horrorgame al ruim een jaar in Early Access te spelen is, komt de volledige versie pas op 13 april 2018 uit. Naast de releasedatum heeft ontwikkelaar Compulsion Games ook een uitgever gevonden om de game fysiek op de markt te brengen. Gearbox, bekend van onder andere de Borderlands-franchise gaat deze taak op zich nemen.

Ook opvallend is dat We Happy Few niet alleen uitkomt voor de Xbox One en pc, maar ook voor de PlayStation 4. Twee jaar geleden gaf Microsoft op Gamescom aan dat We Happy Few haar consolepremière krijgt op het vlaggenschip van Xbox. Hoewel de demo inderdaad exclusief op de Xbox One te spelen is, verschijnt de volledige game op alle platformen tegelijk.


Door de samenwerking met Gearbox wordt We Happy Few een stuk groter en krijgt het een prijskaartje van zestig euro. Volgens Compulsion games krijg je daar wel een uitgebreid verhaal voor terug, dat te spelen is met drie verschillende personages. Twee jaar geleden hebben we de game al mogen proberen en toen ondervonden we al dat We Happy Few garant kan staan voor nachtmerries.

  1.   
    stan_the_manNL's avatar

    Nice!