Auteur : Tom Kauwenberg donderdag 7 september 2017 om 15:00:38

L.A. Noire naar nieuwe consoles, waaronder Switch; 7 cases ook in VR

Vers van de jazz-ge´nduceerde pers: Rockstars bejubelde L.A. Noire krijgt dan toch een re-release. Vanaf 14 november aanstaande zal de culthit uit 2011 opnieuw uitgegeven worden voor een handvol nieuwe platformen.


Naast de enigszins te verwachten ports richting de PlayStation 4 en Xbox One (inclusief 4K-versies op PlayStation 4 Pro en Xbox One X), komt het bruisende politiespel ook naar de Nintendo Switch. Daarmee wordt het voor het eerst mogelijk om de intrigerende jaren-50 open wereld ook onderweg te beleven. Wij hopen vooral op een functie om bewijsmateriaal te experimenteren aan de hand van de bewegingsbesturing in de Joy-Con controllers, die ook zeker in the works lijkt bij Rockstar:

L.A. Noire for the Nintendo Switch features the complete original game and all additional downloadable content, with specific enhancements including a Joy-Con mode with gyroscopic, gesture-based controls, HD rumble and new wide and over-the-shoulder camera angles, plus contextual touch screen controls for portable detective work.

Voor hen die nˇg dieper in L.A. Noire willen duiken, verschijnt ook een interessante nieuwe mogelijkheid om het spel te ervaren. Middels een vernieuwde pc-versie worden maar liefst zeven Cases uit de game ook speelbaar in niets minder dan virtual reality. Gamers die beschikken over een high-end set-up met de HTC Vive headset, kunnen een deel van de game op volledig nieuwe speelwijze ervaren.

De VR-ervaring van L.A. Noire zal door het leven gaan als 'L.A. Noire: The VR Case Files' en moet gelijktijdig verschijnen met de nieuwe ports op 14 november.

In de aanloop naar de idem van november wil Rockstar stukje bij beetje meer bekend maken over de vernieuwde versies. De komende tijd zal meer informatie gecommuniceerd worden via de officiŰle L.A. Noire website.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door GamingTime op donderdag 7 september, 2017 om 16:57:19 quote

Pacman

78 posts
Sick!! Er was al een keer een gerucht rond gegaan en nu hebben ze het gedaan! Tof dat Rockstar de Switch probeert te supporten. Ook vet dat de Switch versie HD-Rumble en Joy-Con mode with gyroscopic, gesture-based controls bevat.
Gepost door FCBaselFan op donderdag 7 september, 2017 om 18:13:07 quote

Pacman

65 posts
Deze ga ik in ieder geval kopen. Heb hem al paar keer op PS3 gespeeld dus moet ik wel toevoegen aan PS4 collectie.
Gepost door Tom op donderdag 7 september, 2017 om 18:28:17 quote

Eindredacteur

12915 posts
Mijn disc op Xbox 360 was destijds beschadigd, wat mijn hele gameplay naar de filistijnen heeft geholpen. Dit zou eigenlijk het perfecte moment zijn om het alsnog weer op te pakken en eindelijk eens dat hele mysterie (zelf) op te lossen...
Gepost door sliderguy op donderdag 7 september, 2017 om 21:36:07 quote

Pong

46 posts
wordt zeker toegevoegd aan mijn switch collectie
Gepost door Ralph P Scene op donderdag 7 september, 2017 om 21:56:36 quote

GN "Commander"

1281 posts
Heb een paar keer op me ps3 gespeeld daarna niet meer aangeraakt dus dit komt mooi uit weer opnieuw oppakken
Gepost door XLGAMER op vrijdag 8 september, 2017 om 01:18:57 quote

Pong

45 posts
een keer ooit een missie gedaan daarna nooit meer verder gespeelt haha
Gepost door JustB op vrijdag 8 september, 2017 om 14:09:00 quote

GN "Die Hard"

556 posts
Heel vet nieuws! Genoten van deze game destijds
Ga naar pagina: 1
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie