Monster Hunter World verschijnt wereldwijd op 26 januari voor consoles

Vanochtend is de PlayStation-persconferentie op de Tokyo Game Show gehouden, waar onder meer Monster Hunter World werd voorzien van een nieuwe trailer. Daarin krijgen we onder een heerlijke soundtrack een kijkje in het verhalende aspect van de game, dat dieper lijkt te worden dan bij eerdere Monster Hunter-games.

Maar het belangrijkste stukje informatie is toch wel de releasedatum: Monster Hunter World verschijnt wereldwijd op 26 januari. Althans, de console-versie van het spel verschijnt op die datum. Pc-gamers moeten nog wat langer wachten, maar het is onbekend hoe lang precies.

Ook is aangekondigd dat er een pre-order-bonus aan Monster Hunter World verbonden is: mensen die het spel voor de release reserveren, krijgen een extra set armor. Mocht je nóg meer willen, is er ook een Digital Deluxe Edition aangekondigd. Die bevat onder andere nog meer armor en nieuwe emotes.

Check hieronder de Tokyo Game Show-trailer.

  1.   
    Bacotje's avatar

    Hoezo moet de pc steeds wachten man! Destiny 2 fakking lang, nu deze game weer. Zijn dat dealtjes met de console fabrikanten ofzo? En als een beta bijvoorbeeld dus van Destiny 2 heerlijk en goed speelt op een pc….dan kan de game toch wel eerder gereleased worden????