Nintendo streamt deze week nieuwe Direct-uitzending met nieuws over Switch en 3DS

Eens in de zoveel tijd zendt Nintendo een livestream uit onder de naam Nintendo Direct en deze week is het weer zover: om 00:00 uur in de nacht van woensdag op donderdag geeft Nintendo meer informatie over games die de komende tijd op zijn platforms uitkomen.

Het gaat hierbij om zowel de 3DS als de Switch. De uitzending duurt ongeveer 45 minuten en zal bespreken welke games er de komende tijd uitkomen voor de Nintendo 3DS en de Switch. Het is niet bekend of er nieuwe games worden aangekondigd; minder dan twee weken geleden werden er nog twintig nieuwe indie-games aangekondigd voor de Switch, dus het zou kunnen dat we deze keer alleen nieuwe informatie krijgen over de games die we al eerder hebben gezien.

Meer info kunnen we sowieso verwachten over Super Mario Odyssey, de langverwachte opvolger van Super Mario 64 en Super Mario Sunshine. Dit maakt Nintendo bekend in de aankondiging van de nieuwe livestream. Aangezien deze game aan het einde van oktober al uitkomt, zou dit de laatste Nintendo Direct kunnen zijn waarin de game schittert.

Zoals altijd kan de aankomende Nintendo Direct worden gevolgd via de officiële website van Nintendo óf via YouTube. Mocht je echter niet live kunnen kijken, wat vanwege het tijdstip niet ondenkbaar is, check GamersNET dan voor alle hoogtepunten uit de livestream.

  1.   
    GamingTime's avatar

    Het werd wel is tijd die Nintendo Direct 😉 Ben benieuwd of we wat te horen krijgen over een paar nieuwe games, daar zijn die 45 minuten wel goed voor!

  2.   
    MikeGevers's avatar

    GamingTime schreef, "Het werd wel is tijd die Nintendo Direct 😉 Ben benieuwd of we wat te horen krijgen over een paar nieuwe games, daar zijn die 45 minuten wel goed voor!"

    Ik hoop op nieuwe AAA-titels, maar ik denk dat het onwaarschijnlijk is dat we die gaan zien. Meestal als Nintendo nieuwe games aankondigt, gebeurt dat in een Nintendo Direct in de stijl van een bepaalde franchise. Dus tenzij Nintendo een volledig nieuwe IP aan gaat kondigen, krijgen we waarschijnlijk alleen maar meer informatie over games die we al gezien hebben. 🙂