Auteur : Tom Kauwenberg woensdag 6 september 2017 om 11:58:29

Nostalgie alert: PlayStation 1-jasjes voor nieuwe games! | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Tegenwoordig draait een ferm deel van de game-industrie op het warme gevoel van nostalgie. Reboots, remakes en zelfs complete retro-consoles; de blasts from the pasts zijn overal. Maar hoe zit het dan met de fan art?

Reddit-gebruiker sloposaurus springt in op de nostalgische hype door nieuwe games te voorzien van een oud uiterlijk. Een apart project, maar het kon op wat lofzang rekenen. Check hieronder de stijlvolle PlayStation 1 hoesjes van nieuwe games als The Last of Us, Horizon: Zero Dawn en The Elder Scrolls V: Skyrim.Pro-tip: druk op de afbeeldingen om de originele grootte te bekijken!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar leon@gamersnet.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door JaslanNL op woensdag 6 september, 2017 om 16:52:33 quote

Sonic

285 posts
Niet per sé heel retro, maar wel heel vet!
Gepost door Bram_M99 op donderdag 7 september, 2017 om 11:40:59 quote

GN "Ultima"

1824 posts
Gaaf gemaakt!
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Januari 2018
Win de Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Flight Stick! | Prijsvraag
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie