Overwatch 22 tot 25 september gratis speelbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4

Als multiplayer-game is Overwatch natuurlijk afhankelijk van het aantal spelers en daarom houdt ontwikkelaar Blizzard eens in de zoveel tijd een proefperiode. Volgende week is het weer zover: van 22 tot en met 25 september is Overwatch gratis speelbaar op Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Tijdens de demotijd krijg je toegang tot alle 25 Heroes en zestien maps, waarbij je modi als Quick Play, Custom Games en Arcade beschikbaar zijn. Spelers kunnen levels omhoog gaan, Loot Boxes verdienen en customization-opties vrijspelen.

Als je Overwatch inderdaad oppakt, blijft al je voortgang bewaard, zodat je niet helemaal opnieuw hoeft te beginnen. Als je de game wilt uitproberen op PlayStation 4 of Xbox One, moet je natuurlijk wel respectievelijk PlayStation Plus of Xbox Live Gold hebben, omdat je anders niet online kunt spelen.

Op alle platformen begint de proefperiode om dezelfde tijd: op 22 september om 20:00 uur (Nederlandse tijd). De probeertijd loopt tot 25 september om 20:59 uur (Nederlandse tijd).

  1.   
    fantasyfreak's avatar

    Maar eens proberen dan 😛

  2.   
    Mark89NL's avatar

    Maar eens de pc versie doen dan

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    De open demo net even idd gedownload.
    Hopen (als ik Tom moet geloven) dat het een beetje leuk blijft online, want heb geen zin om het geschreew aan te horen van alle zoutvaatjes die online niet kunnen winnen.

  4.   
    ExtremeDotCom's avatar

    En na de gratis week, kun je Overwatch waarschijnlijk voor 20 euro kopen