Razer voorziet DeathAdder Elite muis nu ook van Overwatch-editie

Blizzard en Razer blijven dikke buddies, zo blijkt uit Razers nieuwste gethematiseerde game-muis. De Razer DeathAdder Elite voerde al langer de catalogus van de fabrikant aan als ‘de meest geavanceerde muis’, maar deze wordt nu ook voorzien van een unieke Overwatch-uitvoering. Dezelfde prominente specificaties, maar nu in een zwart-oranje thema én voorzien van het iconische logo van de Overwatch-divisie.

Bij de aanvankelijke release van Overwatch bracht Razer al een complete lijn Overwatch-randapparatuur uit, die wij van GamersNET zelfs in zijn totaliteit weg mochten geven. Daarin viel destijds ook een eerdere versie van het DeathAdder-model, die nu blijkbaar vervangen mag worden met de Overwatch DeathAdder Elite.


In Europa gaat de Overwatch Razer DeathAdder Elite op de kop voor de richtprijs 89,99 euro, simpelweg een tientje bovenop de prijs van een ‘reguliere’ DeathAdder Elite. Dat oorspronkelijke model ontving — vooral vanwege diens schappelijke prijs — een lovende recensie van ons in de Razer DeathAdder Elite review en bijbehorende aflevering van GamersNET Gear.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren