Septemberthema van Loot Gaming bevat buit van Destiny 2, Borderlands en Prey

Recentelijk pakte we nog het ’Booty’ thema van juli uit en alweer staat een nieuwe aankondiging van Loot Gaming voor de deur. Als altijd betreft het weer een maandelijks doosje vol gaming goedheid, ditmaal voorzien van het thema ‘Augment’.

Ingesloten bij de onthulling van het aanstaande thema worden ook immer de inbegrepen franchises bekendgemaakt, zo ook voor het aanstormend septemberkrat. Onder ‘Augment’ valt niets minder dan het recent verschenen Destiny 2, de kleurrijke culthit Borderlands en zelfs het recent verschenen (en door ons bejubelde) Prey. Niet de minste games dus.

Wat er precies in het kratje aangetroffen zal worden, blijft natuurlijk een verrassing. De inbegrepen games zijn onthuld, maar of het met die ene reeks om een t-shirt, muismat of een bieropener gaat, dat mogen we straks zelf gaan ontdekken. En uiteraard zie je die unboxing vanzelf op GamersNET verschijnen.


Wil je zelf een abonnement op Loot Gaming afnemen? Be our guest! Een subscriptie op Loot Gaming start vanaf 31,95 dollar per maand, met verzendkosten inbegrepen. Vanaf de officiële website kun je Loot Gaming bestellen, en met onze code ‘GamersNET’ kun je maar liefst drie dollar korting scoren op alle soorten aankopen van Loot Crate. Die krijg je zo maar, van ons.

Wil je meer van de Loot Gaming (en de inhoud) weten? Bekijk dan ook eens een van onze voorgaande unboxings van de maandelijkse goodie-pakketten. Ben je juist enorm benieuwd naar alle inhoud van het ‘Augment’ krat? Dan zit je hier op GamersNET alsnog goed; wij laten het je ongetwijfeld allemaal zien, zodra het bij ons op de deurmat ploft…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren