Auteur : Leon Stougie woensdag 11 oktober 2017 om 10:32:32

Fortnite Battle Royale heeft dagelijks circa 3,7 miljoen verschillende spelers

Bron: Twitter
Na een jarenlang ontwikkelproces verscheen Fortnite dan toch eindelijk dit jaar op een 'Early Access'-achtige wijze. Hoeveel je momenteel nog moet betalen om met Fortnite aan de slag te kunnen gaan, geldt dit niet voor Fortnite Battle Royale. Dit component van Fortnite, dat ontwikkelaar Epic zo'n twee weken geleden lanceerde, is namelijk gewoon gratis speelbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Niet zonder succes, zo blijkt inmiddels wel. Waar Epic Games eerder al liet weten dat Fortnite al door zeven miljoen spelers is gespeeld, heeft de studio nu wat nieuwe statistieken naar buiten gebracht. Epic laat namelijk weten dat Fortnite Battle Royale circa 525.000 gelijktijdige spelers heeft, verspreid over de PlayStation 4, Xbox One en pc, en dat de game dagelijks 3,7 miljoen verschillende spelers weet te trekken.


Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door mattioza op woensdag 11 oktober, 2017 om 17:11:01 quote

GN "Commander"

1408 posts
Niet echt een verrassing. Is ook een leuke hype.

De poging van de makers van PUBG om deze game(mode) onderuit te halen, had ook duidelijk averechts effect (wat te verwachten was). Ze hadden ook geen been om op te staan, Fortnite is op verschillende vlakken totaal anders dan PUBG. Daarnaast hebben zij wel al een console-versie en is de PvP Battle Royale gratis te spelen, 2 dingen waar ze sowieso hard mee scoren. Er zijn natuurlijk nog heel wat verbeterpunten, zo valt er nu nog niets te winnen buiten een parasol en is het oppakken van items onhandig (vooral tussen veel loot). Maar het potentieel is zeker aanwezig en het staat nog maar in de kinderschoenen van hun Early Access. Ik ga het binnen een paar weken, als er enkele updates zijn geweest, zeker terug oppakken.

Gepost door ScorpionNL op woensdag 11 oktober, 2017 om 17:25:43 quote

Sub Zero

355 posts
Speel het nu bijna dagelijks. En is ideaal als voorbereiding op PUBG later dit jaar.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie