Jagen op duistere monsters in Hunt: Showdown

Het is bijna Halloween, een prima tijd dus om een duistere game aan te kondigen! Hunt: Showdown is een Pvp met Pve-elementen, en laat je op zoek gaan naar angstaanjagende monsters in de duisterste hoeken van de wereld.

Spelers jagen in duo’s op de monsters, die niet het enige gevaar bieden. Andere spelers jagen namelijk ook op de monsters én op andere duo’s. Vind en vermoord je als eerste het monster, dan is het taak om zo snel mogelijk te ontsnappen met de buit zonder daarbij neergeschoten te worden. Dood is immers permanent. Om je te verweren krijg je een breed scala en pistolen, shotguns en rifles tot je beschikking, allen uit het begin van de 19e eeuw.

Hunt: Showdown komt voort uit de aangekondigde, maar nooit voltooide Hunt: Horrors of the Gilded Age. De game werd in 2014 aangekondigd, maar Crytek trok de stekker uit ontwikkelaar Crytek USA. Nu gaat de game opnieuw in ontwikkeling, onder de vleugels van het hoofdkantoor van Crytek. Hunt: Showdown werd her-aangekondigd in mei 2017, maar verscheen deze week pas op Steam met een daarbij horende trailer.

Wanneer de game officieel in Early Access gaat is nog niet bekend, maar volgens de Steam-pagina is dat binnenkort. Check de onderstaande screenshots voor de duistere sfeer van de game!

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Kan best tof zijn