Mobiele Animal Crossing-game wordt deze week onthuld

Animal Crossing is een geliefde franchise van Nintendo, dus velen kijken rijkhalzend uit naar de mobiele game die is aangekondigd in deze franchise. Heel veel informatie hebben we echter nog altijd niet: we weten dát hij gaat komen, maar dat is ook echt alles dat Nintendo tot nu toe heeft gezegd, behalve dan dat de game was uitgesteld. Daar komt overmorgen verandering in, want dan vindt er een Nintendo Direct plaats waarin de game officieel wordt onthuld.

De livestream begint op 25 oktober om 05:00 uur (Nederlandse tijd). De stream zal in zowel het Japans als het Engels te bekijken zijn en zich uitsluitend richten op de mobiele Animal Crossing-titel. We hoeven dus geen informatie te verwachten over bijvoorbeeld Animal Crossing voor de Nintendo Switch of een nieuwe 3DS-game.

De mobiele Animal Crossing-game is nog maar eens een teken dat Nintendo de mobiele markt heeft omarmd. Echter, de Japanners hebben al sinds Fire Emblem Heroes, dat verscheen in februari, geen game meer op de markt gebracht voor mobiele platformen. Het zou dus zomaar kunnen dat de smartphone-release van Animal Crossing dichterbij is dan we denken!

  1.   
    nielsiebro's avatar

    Hopelijk hoef je er geen tientje voor betalen net als mario run

  2.   
    Tom's avatar

    inb4 microtransacties voor élk meubelstuk en inwonertje.

  3.   
    Bacotje's avatar

    (null)