Auteur : Tom Kauwenberg zaterdag 7 oktober 2017 om 12:14:31

Speciale kostuums uit Overwatch' Halloween-evenement mogelijk uitgelekt

Als er een game en diens community een beetje wild is van seizoensgebonden evenementen, dan is het Overwatch wel. Vanaf 10 oktober start voor de 2017-editie van Overwatch Halloween Terror, waarin er uiteraard weer met 'Zomnic'-robots te strijden valt, maar uiteraard ook tal van exclusieve in-game goedheid te scoren is.

Eerder zagen we al een nieuw, angstaanjagend kostuum voor niemand minder dan Reaper, maar nu blijken ook andere Legendary's uitgelekt te zijn. In het specifiek die van Zenyatta, Mei en Symmetra. Onderstaande afbeeldingen zouden zo maar eens vanaf de tiende van deze maand in Overwatch terug te vinden zijn:


Zijn deze uitgelekte klederen genoeg reden om deze maand weer even flink wat Loot Boxes te verzamelen, of laten deze behekste kostuums je koud? Vertel het ons! Maar beter onteer je Cthulhu-Zenyatta niet...

Mocht je meer van Blizzards team based shooter willen scoren, weet dan ook dat GamersNET morgenmiddag (rond 15:00) aanwezig zal zijn op PlayStations Firstlook Festival livestream, alwaar we eenmaal de ultiem dikke Collector's Edition van Overwatch weg mogen geven aan een gelukkige kijker.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door J.W. op zaterdag 7 oktober, 2017 om 13:51:41 quote

Prince of Persia

116 posts
Laat maar komen. De map tegen de Zomnics was vorige jaar wel super. Als dat de nieuwe skins zijn, ziet het er weer gelikt uit.
via iPhone
Gepost door Drazo op zaterdag 7 oktober, 2017 om 19:59:44 quote

Prince of Persia

158 posts
Mei in Qing Dynasty kleding. Had het liefst Song Dynasty gehad.
Gepost door S3MM3R op maandag 9 oktober, 2017 om 12:04:10 quote

Sonic

255 posts
yesss nieuwe Zenyatta skin!! Hopelijk krijg ik die uit box anders effe kopen van coins
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie