Werkt Blizzard aan nieuw Overwatch-project?

Overwatch is nog altijd immens populair, dus het is niet vreemd dat ontwikkelaar Blizzard blijft werken aan uitbreiding van deze game. Het bedrijf lijkt nu te werken aan een nieuw project met betrekking tot het spel, als we een vacature binnen Blizzard mogen geloven. Het bedrijf is op zoek naar een “generalist artist intern” die bij voorkeur bekend is met Overwatch.

An unannounced project at Blizzard is seeking an intern to help create a wide range of assets to help bring our game to life. You will work closely with our concept, environment and character teams to create hard surface and organic props, weapons and possibly characters that are both detail-oriented and consistent with the art style we’ve defined.
Naast een artistiek talent en ervaring met programma’s als 3dsmax en Photoshop heeft de ideale kandidaat kennis van het Overwatch-universum. Dit is de enige game die in de vacature wordt genoemd, dus het is waarschijnlijk dat Blizzard zoekt naar een nieuwe werknemer voor een project met betrekking tot Overwatch.

Eerdere vacatures verwezen al naar onder meer een “robuuste first-person engine voor een onaangekondigd project”. Aangezien Overwatch het enige spel met een first-person-perspectief is dat Blizzard heeft ontwikkeld, lijkt het waarschijnlijk dat ook deze vacature naar deze game verwees.

Waarschijnlijk krijgen we echter geen enkele informatie over wat de vacatures van de laatste tijd te betekenen hebben. Echter, BlizzCon vindt volgende maand plaats, dus wellicht krijgen we dan meer details.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Misschien kunnen we een grote “betaalde” expansion pack verwachten voor Overwatch.

  2.   
    Tom's avatar

    Het ligt niet echt in Blizzards verlengde om een doorsnee uitbreiding uit te rollen. Het potentieel scheiden van de spelersbasis klinkt als iets wat haaks staat op de algehele visie van Overwatch. Zo lijkt het mij althans.

    Een interessante spin-off in dezelfde wereld zou wel welkom zijn, imho.

  3.   
    Neolite's avatar

    Een “Overwatch” game met oorspronkelijke blizzard karakters lijkt mij anders juist erg leuk. Marines, Orks, Ghosts etc..