Auteur : Wester Wagenaar maandag 9 oktober 2017 om 16:01:08

Yooka-Laylee Collector Boxie bevat 30 centimeter hoog beeldje

Yooka en Laylee, niet geheel toevallig de hoofdpersonen van de game Yooka-Laylee, zullen schitteren in een collector’s edition. Nou ja, soort van. Merch-producent Project Triforce ontwikkelt de zogeheten Yooka-Laylee Collector Boxie, oftewel een doos vol verzamelvoorwerpen omtrent de game. In tegenstelling tot de gemiddelde verzameleditie, zal in deze set het spel zelf echter niet te vinden zijn.

Het grote in het oog springende product is het beeld van Yooka en Laylee, dat inclusief base zo’n 30 centimeter hoogte telt. De figuren zelf zijn samen ongeveer 25 centimeter hoog. Verder bevat de doos ook een metalen Quill-sleutelhanger en laser-cut pins van Yooka, Laylee en Capital B. Tot slot vindt je in de Collector Boxie vijf concept art-kaarten. Al deze merchandise zal voor $59.99 online te verkrijgen zijn en moet in december van dit jaar verschijnen. Enkele van de in de Collector Boxie te vinden producten zullen ook al op de New York Comic Con te koop zijn.


Yooka-Laylee is al een tijdje verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De game moet dit jaar ook nog op de Nintendo Switch verschijnen. Wij schreven in onze review dat Yooka-Laylee een aardig platformspel is, maar vonden wel dat de game een beetje gedateerd aanvoelt.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door nielsiebro op maandag 9 oktober, 2017 om 16:36:39 quote

GN "Die Hard"

703 posts
Collectors editions zonder game? wtf
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie