Blizzard en Razer werken samen aan officiële Overwatch’ D.Va randapparatuur

Mocht je helemaal wild zijn van de jonge, Koreaanse pro-gamer annex mech-pilote uit Overwatch, weet dan dat je binnenkort helemaal in haar stijl kunt gamen. Natuurlijk ligt je strakke bodysuit al klaar, maar we hebben het hier over officiële randapparatuur van D.Va uit Blizzards populair shooter. In samenwerking met Razer wordt een drietal unieke peripherals gecreëerd, helemaal naar de hand van de schone Hana Song wel.

Het setje officiële D.Va-pparatuur bestaat uit een gestileerde Razer Goliathus muismat à 19.99 dollar, de ietwat barebone D.Va Razer Abyssus Elite muis van 59.99 dollar en, als klap op de vuurpijl, de volledig nieuwe D.Va Razer MEKA headset, die vooralsnog niet verkrijgbaar is.


Saillant detail is dat de MEKA headset volledig overeenkomt met de headset die D.Va ook in Overwatch gebruikt. Het kleurenpatroon, de vorm en zelfs de flinke antennes zijn aanwezig, wat deze headset mogelijk ook hét heetste cosplay-item maakt voor fans van de Koreaanse ster van de shooter.

De drie stukken unieke randapparatuur werden onthuld op BlizzCon 2017, alwaar Razer ook een eigen ‘D.Va Den’ had staan. Opvallend genoeg was de MEKA headset ook daar nog niet aanwezig; een roze geverfde Razer Kraken Pro V2 (met kattenoren add-on) en Razer BlackWidow Chroma V2 moesten voor eventjes voldoen.

Wanneer de MEKA headset beschikbaar zal zijn en voor hoeveel precies, blijft vooralsnog in het ongewisse. Wel blijkt dat de gehele D.Va-lijn aan randapparatuur nog eventjes exclusief blijft aan de Verenigde Staten, maar wie weet komt dit ultieme D.Va fan-pakket ook richting Europa…

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Als het geluid van deze headset krachtiger is dan hun andere geweldige sound producten hoop ik dat het maar snel generfd word. 😛 😆