Auteur : Tom Kauwenberg woensdag 8 november 2017 om 18:23:47

Geen credit card meer vereist voor Nederlands abonnement op Twitch Prime

Nadat afgelopen zomer de betaalde dienst Twitch Prime in de Benelux uitrolde, maakt het zich nu toegankelijker voor Nederlands en Belgen in het algemeen. Niet langer is het enkel mogelijk een advertentievrij bestaan op Twitch te bemachtigen met een credit card, ook IBAN-rekeningen worden nu ondersteund.

Middels Twitch Prime ontkom je als kijker van Twitch-streams dat je belaagd wordt door advertenties, maar het stelt je ook in staat om eens per maand op een Twitch Partner te abonneren. Als extra tegemoetkoming kun je als speler van bepaalde spellen ook op unieke loot rekenen. Denk bijvoorbeeld aan exclusieve kleding en kaarten in games als PlayerUnknown's Battlegrounds, Hearthstone en Smite.

Via de officiŽle Twitch Prime website is een abonnement af te sluiten. De dienst geldt als onderdeel van moederonderneming Amazon Prime, en kost Twitch-gebruikers 3,99 euro per maand. Een gratis proefperiode van dertig dagen is voor iedereen gratis uit te proberen. Daarvoor is uiteraard wel een Amazon-account vereist.

Zoek je nog een leuke broadcaster om je gratis Prime-abonnement op los te kunnen laten? Vergeet niet dat ook wij van GamersNET een gezellig Twitch-kanaal, waar we viermaal in de week interactief op uitzenden. Gewoon, een vriendelijke suggestie. Doe ermee wat je wilt...
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door sjaak19832015 op woensdag 8 november, 2017 om 20:24:53 quote

Sub Zero

303 posts
Mooi heb gelijk me AC Origins master dlc pack gehaald die je eerder alleen met creditcard kon krijgen.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
Hoe overleef ik met (of zonder) microtransacties? | GamersNET RADIO #380, zaterdag 18 november 2017
Win een gigantisch vette XCOM 2-poster in XCOMderdag! | Prijsvraag
GN Kalender: November 2017
WIN Cappy van Super Mario Odyssey | Prijsvraag
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie